Ğqğflxjdwjhehshsvzus deme öyle bi bildiği vardırVp için sesini değiştirip kız kılığına giren erkek de ne bileyim?
Niye böyle bir şey yapayım evladım? İhtiyacın olduğunu bilsem ben sana yollayayım da seninki keyfine alaka la, sen yapabilsen bana aynısını demezsin ama aşırı eğlenceli zamanında yapmışlığım var
Cok absürt bise dedirtmese ben yaparım aslında ama az cok tahmin ediyorum ğqğrkajwjsbwva zAnime kızı kirala
Cok absürt bise dedirtmese ben yaparım aslında ama az cok tahmin ediyorum ğqğrkajwjsbwva z
absürt değil normal bir konuşma diyalog sadece ama işte onun 1001 türlüsü var adam bana bir soru sorduğunda evet yada hayır desem adam bir kaç dakika sonra gene soru sorunca aynı ses tonuyla evet yada hayır deyince anlaşılıyorCok absürt bise dedirtmese ben yaparım aslında ama az cok tahmin ediyorum ğqğrkajwjsbwva z
Wpden de yapılabilir yt ye atmak ne ağğdakjsjaYoutubea yükle sesini buraya at arkadaş mp3 indirsin ordan soundpade ekler.
Wpden de yapılabilir yt ye atmak ne ağğdakjsja
Forumun yarısında var numaram .dNumaranı niye veresin olm böyle bişey için
ADBUASJDASFGH terket burayı ya@Mehmet Yılmaz Dolandırıcılık amacı ile talepte bulunan bu kişi ile ilgili işlem yapabilir misiniz?