Neler Yeni

Kıza açılamıyorum yardım edin

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

UnderGoin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
697
İsim
XXXX
Son düzenleme:

ensareiz

80+ Silver
Aman geç kalmayın da! Yoksa onu başkasıyla görebilirsiniz...
Öyle biriyse hiç olmasın zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:

Amaç belli hocam

ErdemAbiGf

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
Erdem
selamlar dostlar bilen bilir bu sene nakil aldırdım ve yaklaşık bi 5 6 aydır okuldayım bu okulda geldiğimden beri bakıştığım bir kız var ona sanırım aşık oldum oda bu sene gelmiş bizim okula ama yakın arkadaşları felan var ondan okulun ortamını biliyolar kızla birbirimize reels felan gonderiyoruz konuşuyoruz sınıfta felan ben ondan hoşlanıyorum onda yüksek ihtimalle ama her tenfus üst sınıfın katlarına cıkıp onlarla konşuyor diye biliyorum oda büyük ihtimalle benden hoşlanıyor ama bunu ikimizde soyleyemiyoruz daha once hiç birine acılmadım hep korkumdan zaten 1 kere sevdim birini buda 2 oldu korkma sebeplerim aynı sınıfta olduğumuzdan sınıfta duyulursa iyi dalga geçilir ve o zorbalığı kaldırabileceğimi düşünmüyorumve red ederse utancımdan sınıfa asla giremem onla aynı ortama bana bir tevsiye verin ne yapayım yaklaşık 2 3 aydır sohbet ediyoruz ama cok derin değil bu korkumu yenemiyorum şimdi daha fazla reel atmaya başladım ve sohbet açmaya çalışıyorum ama yapamıyorum geçen gün sınıfta biri onun üstüne itti beni utancımdan konuşamıyorum bile yüz yüze ne yapmalıyım acılırsam nasıl acılmalıyım bana tavsiyelerinizi verin bu arada 10. sınıfım yani yavaş yavaş olgunlaşma yaşında dalga geçmeyin konunun altına forumumu bile kapatırım o kadar utangaç biriyim
Vay be. Ne güzel bende keşke bu zamanlara dönebilsem. Ama sana bir tavsiye vereyim sakın ciddi düşünme kızla takılmalık olarak ve arkadaş olarak sev. Yoksa ayrıldığınızda ( çok büyük ihtimalle 2 ay sürecek) aranızda gerginlik ve ortamdaki insan lar lâ dialog larınız kesilecek . Sadece deki senden hoşanlıyorum de bu kadar. Oda senden bu crvabı bekliyor dur emin ol.

We_need_meet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
438
İsim
...
Öyle biriyse hiç olmasın zaten
Galiba dediğimi yanlış anladınız. Hocamız daha açılmamış ve kızın ilişkisi olup olmadığını bilmiyoruz. Kızın ilişkisi yokken biri açılıp onunla olursa, dediğim gayet normal. Bunu demek istedim.

UnderGoin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
697
İsim
XXXX
Vay be. Ne güzel bende keşke bu zamanlara dönebilsem. Ama sana bir tavsiye vereyim sakın ciddi düşünme kızla takılmalık olarak ve arkadaş olarak sev. Yoksa ayrıldığınızda ( çok büyük ihtimalle 2 ay sürecek) aranızda gerginlik ve ortamdaki insan lar lâ dialog larınız kesilecek . Sadece deki senden hoşanlıyorum de bu kadar. Oda senden bu crvabı bekliyor dur emin ol.
Umarim

Galiba dediğimi yanlış anladınız. Hocamız daha açılmamış ve kızın ilişkisi olup olmadığını bilmiyoruz. Kızın ilişkisi yokken biri açılıp onunla olursa, dediğim gayet normal. Bunu demek istedim.
Kızın ilişkisi yok diye biliyorum ama net olmam lazım

Baba bu bana bıyık altı cikmamı teklif ediyor ben mi malım az daha bekletirsem baz geçecek

UnderGoin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
697
İsim
XXXX
Trip atmaya da basliyo sanırım

Kızın Forumu Üyeyemis bı bakarsa o zaman tutarım sapı @Mehmet Yılmaz @Abdullah Hacıgül reis rica etsem konuyu kilitleyim kapatirmisınız forumda da gözükmesin konu foruma girmesin kız şimdi

Ekler

• Screenshot_2025-04-10-23-37-37-159_com.instagram.android-edit.jpg
    Screenshot_2025-04-10-23-37-37-159_com.instagram.android-edit.jpg
    168.7 KB · Hit: 8
Son düzenleme:
Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,084,231