Öyle biriyse hiç olmasın zatenAman geç kalmayın da! Yoksa onu başkasıyla görebilirsiniz...
Amaç belli hocam
Ya baba bu kız bana niye böyle reels ler stiyo.ya ne cevap verxegimide bilemiyom
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bende bunu ona atsam yanlış anlar mı ya acaba
Vay be. Ne güzel bende keşke bu zamanlara dönebilsem. Ama sana bir tavsiye vereyim sakın ciddi düşünme kızla takılmalık olarak ve arkadaş olarak sev. Yoksa ayrıldığınızda ( çok büyük ihtimalle 2 ay sürecek) aranızda gerginlik ve ortamdaki insan lar lâ dialog larınız kesilecek . Sadece deki senden hoşanlıyorum de bu kadar. Oda senden bu crvabı bekliyor dur emin ol.selamlar dostlar bilen bilir bu sene nakil aldırdım ve yaklaşık bi 5 6 aydır okuldayım bu okulda geldiğimden beri bakıştığım bir kız var ona sanırım aşık oldum oda bu sene gelmiş bizim okula ama yakın arkadaşları felan var ondan okulun ortamını biliyolar kızla birbirimize reels felan gonderiyoruz konuşuyoruz sınıfta felan ben ondan hoşlanıyorum onda yüksek ihtimalle ama her tenfus üst sınıfın katlarına cıkıp onlarla konşuyor diye biliyorum oda büyük ihtimalle benden hoşlanıyor ama bunu ikimizde soyleyemiyoruz daha once hiç birine acılmadım hep korkumdan zaten 1 kere sevdim birini buda 2 oldu korkma sebeplerim aynı sınıfta olduğumuzdan sınıfta duyulursa iyi dalga geçilir ve o zorbalığı kaldırabileceğimi düşünmüyorumve red ederse utancımdan sınıfa asla giremem onla aynı ortama bana bir tevsiye verin ne yapayım yaklaşık 2 3 aydır sohbet ediyoruz ama cok derin değil bu korkumu yenemiyorum şimdi daha fazla reel atmaya başladım ve sohbet açmaya çalışıyorum ama yapamıyorum geçen gün sınıfta biri onun üstüne itti beni utancımdan konuşamıyorum bile yüz yüze ne yapmalıyım acılırsam nasıl acılmalıyım bana tavsiyelerinizi verin bu arada 10. sınıfım yani yavaş yavaş olgunlaşma yaşında dalga geçmeyin konunun altına forumumu bile kapatırım o kadar utangaç biriyim
Galiba dediğimi yanlış anladınız. Hocamız daha açılmamış ve kızın ilişkisi olup olmadığını bilmiyoruz. Kızın ilişkisi yokken biri açılıp onunla olursa, dediğim gayet normal. Bunu demek istedim.Öyle biriyse hiç olmasın zaten
UmarimVay be. Ne güzel bende keşke bu zamanlara dönebilsem. Ama sana bir tavsiye vereyim sakın ciddi düşünme kızla takılmalık olarak ve arkadaş olarak sev. Yoksa ayrıldığınızda ( çok büyük ihtimalle 2 ay sürecek) aranızda gerginlik ve ortamdaki insan lar lâ dialog larınız kesilecek . Sadece deki senden hoşanlıyorum de bu kadar. Oda senden bu crvabı bekliyor dur emin ol.
Kızın ilişkisi yok diye biliyorum ama net olmam lazımGaliba dediğimi yanlış anladınız. Hocamız daha açılmamış ve kızın ilişkisi olup olmadığını bilmiyoruz. Kızın ilişkisi yokken biri açılıp onunla olursa, dediğim gayet normal. Bunu demek istedim.