Kıza açılayim mi

Kızı araştırdım da 10’a gidiyormuş bende 11’e gidiyorum kız bana bakıyo ama dalgasına mı bakıyor emin değilim bende kıza bakıyorum , bugün mesala otobusten iniyorken dedim bi bakiyim son kez bi baktım o da bana bakıyomuş 2-3 saniye kaldık öyle sonra tam iniyodum onun gülme sesi geldi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kızın arkadaşı var yanında acaba ona mı güldü yoksa bana mı dalgasına mı bakıyor derken bu olay yüzünden diyorum sizce ne yapmalıyım agalarım yardımcı olun

Beni gaza getirin özgüven patlaması yaşiyim
Önce Instagramını isteyip oradan devam edebilirsin birbirinize uygun olup olmadığını anlamak için

Hocam vallahi trol değil benimki daha önce hiç flört etmedim taktik istiyorum doğal davranmayı beceremiyorum nedense

Hocam imkanı yok diyemem öyle bir şey
Korkanın çocuğu olmaz dostum. Söyle gitsin. Seni sevmiyorum olmaz der en fazla. Sonra biraz aşk acısı çekersin kendince ondan sonra düzelirsin.

açıkçası ben de açılsam mı diye düşündüm ama artık çok geç artık ömür boyu yalnız kalacam gibi

Hocam vallahi trol değil benimki daha önce hiç flört etmedim taktik istiyorum doğal davranmayı beceremiyorum nedense

Hocam imkanı yok diyemem öyle bir şey
Niye öyle bir şey diyemezsin herhangi bir zihinsel problemin falan mı var

mütevazi biriyse açıl değilse açılma kardeşim

sonunda gene ayrılıcaksınız sonu kötü biticek bosver lisede ilişkiyi

Geri