Neler Yeni

Kızı Çözemedim amacı ne...

leaker001

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Mehmet uygur
Kankam öyle laflar eden kızdan olmaz hadi şaka ıvır zıvır karım kocam falan daha doğru düzgün sana dönmüyor bile. Büyük ihtimalle Wp geçiş sonrası ya bir süre daha seninle takılmaya devam edip yeterince ilgisini alıp şutlanacaksın, ya da kız seni yedekte tutmak için ihi ihi seviyorum deyip arkada takılmadığı çocuk kalmayacak. Kıza eskisi gibi davranma test et bakalım ne kadar yanında duruyor, muhtemelen tipini samimiyetini vs. sevdi ki öyle baya iyi olmaya çalışıyor sana veya default ergen. Öyle ciddi ilişki beklemeden takılıyorsan dene, ve çok bağlanma sonra üzülmeyesin öteki konuda yazdığın "onsuz iyi değil" cümlen gibi.
Haklısın hocam..

Aybars Han

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
İsmi ismi.
Haklısın hocam..
Hocam adam haklı söylemiş. Bir kere kocaya hizmet vatana hizmet dediğinde önce güldüm sonra bundan olmaz sanki dedim. Bir de mesajlara cevap vermeme bu kadar fazla ise orada iyice koptum. Sen bunu sorabilirsin, gene de büyük ihtimal tipini falan beğendi tadını çıkardı güzelse zaten kocaya hizmet: diye dediği başkaları da vardır herhalde garip bir mevzu.

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,564
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Açık sinyallere rağmen bu kadar.. nasıl denir hakaret için değil de algıları kapalı olmanın başarısı nasıl bir his uyandırıyor sizde hocam ?

leaker001

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Mehmet uygur
Açık sinyallere rağmen bu kadar.. nasıl denir hakaret için değil de algıları kapalı olmanın başarısı nasıl bir his uyandırıyor sizde hocam ?
Anlamadım?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada güncelleme: kızla bi süre konuştuk ettik kız bizim memleketteydi ben üniversitedeydim neyse işte bu gel gel diye beni çağırmaya başladı bende durur muyum -14 bin tl kredi kartı borcunun içinde yola çıkacak oldum herkesden habersiz. Yol parası içinde zamanında annemi kandırarak kriptoya yatırım yapmıştık 3-4 bin tl gittim onu çekeyim dedim parayi yanlış txid ye gondermisim para anonim birisine gitti orda bi üzüldüm. Neyse vazgeçmedim gittim krediden geçtim bileti aldım okul devamsızlık Hakkım kalmamıştı ama sırf onu göreyim diye umursamadım çıktım yola 18 saat çantalar ıvır zıvır. Ve bu yolculuk boyunca gerçekten cebinde 1 TL bile yoktu. Kredi kartım da yoktu, bileti mobil bankacılık üzerinden aldım. Fiziksel kartım veya nakitim yoktu. Neyse bi şekilde vardım ben işte heycanli heycanli buluşacam diye. Bunun okul çıkışına yetişmeye çalıştım yetiştim de Kawasaki ninja 400 ile arkadaşımı almaya gittim o bahane ile de onu gorecektim. Gittim baktım yok yazdım buna, bu bana okula gelmediğini yarın da gitmeyeceğini söyledi (persembe-cuma) benim geleceğimi biliyordu burda bi şüphelendim, neyse akşam konuştuk ettik cumartesi günü buluşalım dedik bana bu dedi motorla gelme laf olur dedi bende tamam dolmuşla gelirim dedim anlaştık saat belirledik, saat geldi kardeşim hastalandı hastaneye götüreceğim dedi (yalandı, biliyorum doğruladım) beni o gün de ekti neyse sonra özür falan diledi pazartesi ben geleyim yanına dedi tamam dedim sonrasında tabi bu mesajlara falan da geç bakıyor ya pazar günü gecesi beni her yerden çıkarmıştı işte orda yıkıldım hocam daha sonrasında arkadaşıma demiş ki onunla mı uğraşacağım geldiğinden beri benimle 1 kere bile görüşmek istemedi beni oyalamasın demiş, 1 kere bile görüşmek istemedi?? Ben 900 km yol gelmişim cebimde 5 kuruş olmadan üstüne üstlük 4 bin tl anonim birisine gitti + 3 bin tl bilet parasına gitti (o kadar borcun içinde) dahası devamsızlıktan derslerden kaldım daha da kötüsü gizli gittiğinden dolayı babam bunu öğrenince bana yaptırımlar uyguladı aramız bozuldu ve onun dediği bu... "Mesele en mutlu olduğun o gün, en güzel hayaller kurduğun o gün ölmekmiş mesele. Neymiş mesele? Neymiş dayı? Mesele ölmek değil mesele hanımefendi bildiğin, en güvendiğin kadının eliyle ölmekmiş mesele işte böyle dedi o çocuk bana"

Son düzenleme:

musti1824

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
180
İsim
Mustafa
a
Anlamadım?

Bu arada güncelleme: kızla bi süre konuştuk ettik kız bizim memleketteydi ben üniversitedeydim neyse işte bu gel gel diye beni çağırmaya başladı bende durur muyum -14 bin TL kredi kartı borcunun içinde yola çıkacak oldum herkesden habersiz. Yol parası içinde zamanında annemi kandırarak kriptoya yatırım yapmıştık 3-4 bin TL gittim onu çekeyim dedim parayi yanlış txid ye gondermisim para anonim birisine gitti orda bi üzüldüm. Neyse vazgeçmedim gittim krediden geçtim bileti aldım okul devamsızlık Hakkım kalmamıştı ama sırf onu göreyim diye umursamadım çıktım yola 18 saat çantalar ıvır zıvır. Ve bu yolculuk boyunca gerçekten cebinde 1 TL bile yoktu. Kredi kartım da yoktu, bileti mobil bankacılık üzerinden aldım. Fiziksel kartım veya nakitim yoktu. Neyse bi şekilde vardım ben işte heycanli heycanli buluşacam diye. Bunun okul çıkışına yetişmeye çalıştım yetiştim de Kawasaki ninja 400 ile arkadaşımı almaya gittim o bahane ile de onu gorecektim. Gittim baktım yok yazdım buna, bu bana okula gelmediğini yarın da gitmeyeceğini söyledi (persembe-cuma) benim geleceğimi biliyordu burda bi şüphelendim, neyse akşam konuştuk ettik cumartesi günü buluşalım dedik bana bu dedi motorla gelme laf olur dedi bende tamam dolmuşla gelirim dedim anlaştık saat belirledik, saat geldi kardeşim hastalandı hastaneye götüreceğim dedi (yalandı, biliyorum doğruladım) beni o gün de ekti neyse sonra özür falan diledi pazartesi ben geleyim yanına dedi tamam dedim sonrasında tabi bu mesajlara falan da geç bakıyor ya pazar günü gecesi beni her yerden çıkarmıştı işte orda yıkıldım hocam daha sonrasında arkadaşıma demiş ki onunla mı uğraşacağım geldiğinden beri benimle 1 kere bile görüşmek istemedi beni oyalamasın demiş, 1 kere bile görüşmek istemedi?? Ben 900 km yol gelmişim cebimde 5 kuruş olmadan üstüne üstlük 4 bin TL anonim birisine gitti + 3 bin TL bilet parasına gitti (o kadar borcun içinde) dahası devamsızlıktan derslerden kaldım daha da kötüsü gizli gittiğinden dolayı babam bunu öğrenince bana yaptırımlar uyguladı aramız bozuldu ve onun dediği bu... "Mesele en mutlu olduğun o gün, en güzel hayaller kurduğun o gün ölmekmiş mesele. Neymiş mesele? Neymiş dayı? Mesele ölmek değil mesele hanımefendi bildiğin, en güvendiğin kadının eliyle ölmekmiş mesele işte böyle dedi o çocuk bana"
şaşırmadım açıkçası kızlar garip varlıklar önce olur fln demiş sonra yamuk yapıyor komik istediğini bulamamış sende yada başka birisi var bilmediğin üzüldüm hacı ileriye bak daha yerinde olsam o kızla muhabbet bile etmem

leaker001

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Mehmet uygur
a

şaşırmadım açıkçası kızlar garip varlıklar önce olur fln demiş sonra yamuk yapıyor komik istediğini bulamamış sende yada başka birisi var bilmediğin üzüldüm hacı ileriye bak daha yerinde olsam o kızla muhabbet bile etmem
Yok daha o günden sonra tek mesaj atmadım ama aklımdan çıkmıyor böyle yalan söylemesi falan ayıp etti bide ben istemiyormuşum gibi, ben biraz kinciyim bir şekilde vakti geldiginde istediğimi alırım

Kızı değil de senin çözemedim ben açıkçası:) senin amacın düşüncen planın ne ? , sana kızı al sevgili ol diye mi gösterdilet yoksa ciddi ilişki+evlilik diye mi
Sevgili olmanın amacı nedir yatıp eğlenmek mi? Öyleyse ben sevgili olmak istemiyordum. Bu tarz şeyleri gerçekten sevdiğim birisi için düşünmem bile amacım hiç o yönde olmamıştı bu kız için, anladık ki seven değil ....ken Seviliyor

Murkof

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
251
İsim
Mert Soydan
Fazla ilginin ne yaptığını biliyorsun. Fazla bağlanma. Bağlanırsan sonra giderse ve ya bişey yaparsa üzülen sen olursun.

leaker001

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Mehmet uygur
Fazla ilginin ne yaptığını biliyorsun. Fazla bağlanma. Bağlanırsan sonra giderse ve ya bişey yaparsa üzülen sen olursun.
Oldu bile çok geç en son yazdığım uzun yazıda anlattım 😢

Anlamadım?

Bu arada güncelleme: kızla bi süre konuştuk ettik kız bizim memleketteydi ben üniversitedeydim neyse işte bu gel gel diye beni çağırmaya başladı bende durur muyum -14 bin TL kredi kartı borcunun içinde yola çıkacak oldum herkesden habersiz. Yol parası içinde zamanında annemi kandırarak kriptoya yatırım yapmıştık 3-4 bin TL gittim onu çekeyim dedim parayi yanlış txid ye gondermisim para anonim birisine gitti orda bi üzüldüm. Neyse vazgeçmedim gittim krediden geçtim bileti aldım okul devamsızlık Hakkım kalmamıştı ama sırf onu göreyim diye umursamadım çıktım yola 18 saat çantalar ıvır zıvır. Ve bu yolculuk boyunca gerçekten cebinde 1 TL bile yoktu. Kredi kartım da yoktu, bileti mobil bankacılık üzerinden aldım. Fiziksel kartım veya nakitim yoktu. Neyse bi şekilde vardım ben işte heycanli heycanli buluşacam diye. Bunun okul çıkışına yetişmeye çalıştım yetiştim de Kawasaki ninja 400 ile arkadaşımı almaya gittim o bahane ile de onu gorecektim. Gittim baktım yok yazdım buna, bu bana okula gelmediğini yarın da gitmeyeceğini söyledi (persembe-cuma) benim geleceğimi biliyordu burda bi şüphelendim, neyse akşam konuştuk ettik cumartesi günü buluşalım dedik bana bu dedi motorla gelme laf olur dedi bende tamam dolmuşla gelirim dedim anlaştık saat belirledik, saat geldi kardeşim hastalandı hastaneye götüreceğim dedi (yalandı, biliyorum doğruladım) beni o gün de ekti neyse sonra özür falan diledi pazartesi ben geleyim yanına dedi tamam dedim sonrasında tabi bu mesajlara falan da geç bakıyor ya pazar günü gecesi beni her yerden çıkarmıştı işte orda yıkıldım hocam daha sonrasında arkadaşıma demiş ki onunla mı uğraşacağım geldiğinden beri benimle 1 kere bile görüşmek istemedi beni oyalamasın demiş, 1 kere bile görüşmek istemedi?? Ben 900 km yol gelmişim cebimde 5 kuruş olmadan üstüne üstlük 4 bin TL anonim birisine gitti + 3 bin TL bilet parasına gitti (o kadar borcun içinde) dahası devamsızlıktan derslerden kaldım daha da kötüsü gizli gittiğinden dolayı babam bunu öğrenince bana yaptırımlar uyguladı aramız bozuldu ve onun dediği bu... "Mesele en mutlu olduğun o gün, en güzel hayaller kurduğun o gün ölmekmiş mesele. Neymiş mesele? Neymiş dayı? Mesele ölmek değil mesele hanımefendi bildiğin, en güvendiğin kadının eliyle ölmekmiş mesele işte böyle dedi o çocuk bana"

pc ustasi1

80+ Silver
Beyler Benim Memlekette bir kız var kıza beni göstermişler kız olur olur demiş, kız da çok güzel bende eli yüzü düzgün bi çocuğum neyse işte kıza yazdım yürüdüm bi taktik ile bunu karım yapmaya ikna ettim :ROFLMAO:
Sonra işte o zamandan beridir kız KOCACIM, KOCAM işte KOCAYA HİZMET VATANA HİZMETTİR falan gibi kelimeler kullanmaya başladı aşırı tatlı dilli kendine aşık etti resmen. Hani bi video var ya Ulan d0numu da vericem he o şekil benim durum şuan.
Şimdi bu kız mesajlarıma ilk günden beri çok geç bakıyor eğer denk gelirsek gene bazen uzun konuştuğumuz oluyor ama genel olarak çok geç bakıyor diyorum acaba telefonu eline mi almıyor okuldan ondan bundan bakamıyor mu ama bi yandan da acaba diğerlerinden bana sıra mı gelmiyordur diye düşünüyorum.
bi de bu koca kelimesini flört etmek yürümek için değilde rol icabı eğlenmek için kullanıyor gibi bir iki kere iltifat edeyim dedim farklı şekilde geri dönüş veya tepki alamadım anlayamadım kızı ne yapmalıyım?

ama şöyle de bir şey var bana dün whatsapp mı geçsek artık senin diyeceğin yok dedi whatsapp geçme bi tık + ama dediğim gibi hala anlayabilmiş değilim
Bro sabah okula gidiyom akşam geliyom çorabımı çıkartıyom abur cubur kola ne varsa alıp yumuşacıkk koltuğuma oturup keyiflice oyunumu oynuyorum ses yok dert yok tasa yok müq hayat budur babaa

leaker001

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Mehmet uygur
Bro sabah okula gidiyom akşam geliyom çorabımı çıkartıyom abur cubur kola ne varsa alıp yumuşacıkk koltuğuma oturup keyiflice oyunumu oynuyorum ses yok dert yok tasa yok müq hayat budur babaa
Kanka bende öyle değil ya keske öyle rahat olabilsem, karısını kızını attım kenara umrumda değil benim basaramama gibi bi korkum var kaygılarım var hayata karşı, oyun film dizi eğlence arkadaş ortamlarından kendimi izole ettim istesem de yapamıyorum yapacağım bir sürü şey var hedeflerim var, ama basaramama korkusu çok kötü

Top Bottom