Neler Yeni

Kiza Açilicam Allah Yardimcim Olsun!

toma_06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
923
İsim
Efe
YUMURTA G*TE DAYANDI. DAYANAMIYORUM ARTIK SINAV HAFTAM BİTSİN SÖYLÜCEM DİREK YÜZÜNE HER ŞEYİ. KAFAM ALLAK BULLAK ODAKLANAMIYORUM HİÇ BİR ŞEYE. RED YERSEM NE YAPARIM BİLMİYORUM AMA Bİ CESARET GELDİ BANA. AÇILAN VARSA BÖYLE SÖYLESİN
red yesen nolcak, git açıl.

emirkq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Emir KARA
YUMURTA G*TE DAYANDI. DAYANAMIYORUM ARTIK SINAV HAFTAM BİTSİN SÖYLÜCEM DİREK YÜZÜNE HER ŞEYİ. KAFAM ALLAK BULLAK ODAKLANAMIYORUM HİÇ BİR ŞEYE. RED YERSEM NE YAPARIM BİLMİYORUM AMA Bİ CESARET GELDİ BANA. AÇILAN VARSA BÖYLE SÖYLESİN
Noldu söyledin mi?

Just

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Veysel
Discord
Jvst#3777
Cevabını yazmayı unutma bayağı merak ettim takibe aldım konuyu.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
İçinde kalacağına bitir.
Sor gitsin.
İçinde kalırsa kendini yer yer bitirirsin.
Ama red veya onay alırsan rahatlarsın.

Ravyn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
376
İsim
Adem Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Oyun Teknoloji Eğitim Konu Dışı
haydi kardeşim gazan mübarek olsun

Bura.K

80+ Silver
Ulan sanki red yiyince ölecek gibi davranıyorsunuz. Sonra neden kızların bir yerleri kalkıyor oluyor, siz kaldırıyorsunuz. Alt tarafı 1 dakikanı ayırıp söyleyeceksin. Red yediysen ölecek değilsin, daha önünde yılların en var. Sanki 7 Milyar insan arasından sadece 3-5 kız varmış gibi davranıyorsunuz. Git söyle, istemiyorsa kafaya takma. Kafaya takma olayı bambaşka bir konu zaten.

Red yersen "tamam" de arkanı dön git kantinden 1 kahve al otur hayatına devam et. Allah çarpsın şöyle kızları Tanrı yerine koyup açılmak için zaman beklemek saçma geliyor. Açılmanın bir zamanı vardır ama bu konudaki gibi değil.

pekcevik

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,596
İsim
Mert Pekçevik
İlgilendiği Kategoriler
Oyun Bilgisayarları
Instagram
pekcevikk
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199142548828/
Discord
bigg papi locsta
Ret yersen bişey kaybetmezsin zaman kazanırsın başarılar asker

alex jensen

80+ Silver
Ben mezun olacağım diye açıldım kıza red yedim. İçim rahat şu an. Hiçbir şey olmaz. Tecrübe edineceksin yolun açık olsun aslan
ben 6 ay takıldığım kıza açıldım ondanda red yedim kız bana bir kere kanka demedi sinemaya cağırdı dizine yattım laf etmedi açıldım red yedim dahada konuşmadım

raFixed

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
Buğra Boyacı
reddederse de üsteleme aga hayat uzun hep daha iyisi çıkıyor karşına tecrübeyle sabit

Top Bottom