Neler Yeni

Kiza Açilicam Allah Yardimcim Olsun!

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,038
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_

EGES70

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Ege Servi
YUMURTA G*TE DAYANDI. DAYANAMIYORUM ARTIK SINAV HAFTAM BİTSİN SÖYLÜCEM DİREK YÜZÜNE HER ŞEYİ. KAFAM ALLAK BULLAK ODAKLANAMIYORUM HİÇ BİR ŞEYE. RED YERSEM NE YAPARIM BİLMİYORUM AMA Bİ CESARET GELDİ BANA. AÇILAN VARSA BÖYLE SÖYLESİN
bir şey olmaz. Arkadaş ortamında değilse hele daha da bişey olmaz.

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,964
İsim
tümen dağ

atachu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
ata erdem
dostum ne olursa olsun mutlaka açıl gerçekten yarının garantisi yok. benim aşlırı derecedfe aşık olduğum bi kız var halada köpek gibi aşığım ve bu kızlada aşırı yakınım. okulun ikinci dönemi başladığında aramızdaki şey rüya gibiydi sürekli yanyanaydık birbirimize sarılıyor öpüyorduk. sevgiliden farksız ilerliyorduk ve tam aramızda bi şerlyer olacak gibiydi. doğumgününden 1 gün önce korona yüzünden epilepsisi tetiklendi. 1 ay komada kaldı 1 buçuk ay hastanede yattı ve çok ciddi zararlar gördü. hala çok yakınız ama tanıdığım kız gerçekten eski kız değil. bebek gibi yeniden doğmuş birine döndü. doğdu düzgün konuşamıyor veya gözlerini açık bile tutamıyor. o yüzden ne olursa olsun mutlaka ertelemeden yap gitsin. çünkü içinde kalınca hayatın alt üst oluyor

alperenn01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,516
İsim
Alperen Ceylan
Instagram
Alperen.cyln
ünlü bir sözüm vardır : if there is p there is no god

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
emir kara
Merak edenle olmuş kusura bakmayın sınav haftamız 3 haziran da bitiyor. Plan yaptık şuan sınav haftasından sonra buluşalım diye o zaman arkadaşlardan rica edicem uygun ortam yaratmak için, tak yapıştırcam bakalım. Büyük ihtimal 6 veya 7 haziran en geç söylerim ve hemen buraya yazarım

• Beğen
Reaksiyonlar: Just

PaLaaX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
𝓐𝓭ı 𝓨𝓸𝓴 𝓝𝓪𝓶ı 𝓥𝓪𝓻
Discord
𝑃𝑎𝐿𝑎𝑎𝑋#7322
YUMURTA G*TE DAYANDI. DAYANAMIYORUM ARTIK SINAV HAFTAM BİTSİN SÖYLÜCEM DİREK YÜZÜNE HER ŞEYİ. KAFAM ALLAK BULLAK ODAKLANAMIYORUM HİÇ BİR ŞEYE. RED YERSEM NE YAPARIM BİLMİYORUM AMA Bİ CESARET GELDİ BANA. AÇILAN VARSA BÖYLE SÖYLESİN
BURASI TEKNOLOJİ FORUMUUUUUUUUUUUU !!

PaLaaX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
𝓐𝓭ı 𝓨𝓸𝓴 𝓝𝓪𝓶ı 𝓥𝓪𝓻
Discord
𝑃𝑎𝐿𝑎𝑎𝑋#7322
Top Bottom