Furkan Karagülle
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 4
- Reaksiyon skoru
- 18,238
Daha sonra intikam almak isteyecek.1 hafta sonra açılacak konu : Kız beni reddetti ne yapmalıyım ?
Daha sonra intikam almak isteyecek.1 hafta sonra açılacak konu : Kız beni reddetti ne yapmalıyım ?
bir şey olmaz. Arkadaş ortamında değilse hele daha da bişey olmaz.YUMURTA G*TE DAYANDI. DAYANAMIYORUM ARTIK SINAV HAFTAM BİTSİN SÖYLÜCEM DİREK YÜZÜNE HER ŞEYİ. KAFAM ALLAK BULLAK ODAKLANAMIYORUM HİÇ BİR ŞEYE. RED YERSEM NE YAPARIM BİLMİYORUM AMA Bİ CESARET GELDİ BANA. AÇILAN VARSA BÖYLE SÖYLESİN
Sana umut verdiysem özür dilerim dedi bana anlattigi nefret ettigi sevgilisine bir hafta sonra seni seviyorum dediBu nasıl paradoks ya.
Sana umut verdiysem özür dilerim dedi bana anlattigi nefret ettigi sevgilisine bir hafta sonra seni seviyorum dedi![]()
Spor zamanıSana umut verdiysem özür dilerim dedi bana anlattigi nefret ettigi sevgilisine bir hafta sonra seni seviyorum dedi![]()
BURASI TEKNOLOJİ FORUMUUUUUUUUUUUU !!YUMURTA G*TE DAYANDI. DAYANAMIYORUM ARTIK SINAV HAFTAM BİTSİN SÖYLÜCEM DİREK YÜZÜNE HER ŞEYİ. KAFAM ALLAK BULLAK ODAKLANAMIYORUM HİÇ BİR ŞEYE. RED YERSEM NE YAPARIM BİLMİYORUM AMA Bİ CESARET GELDİ BANA. AÇILAN VARSA BÖYLE SÖYLESİN
konu dışı diye bir alan var.BURASI TEKNOLOJİ FORUMUUUUUUUUUUUU !!
Hay sizin konu dışınıza, her seferinde aynı şeyler söyleniyor.konu dışı diye bir alan var.