Kiza Açilicam Allah Yardimcim Olsun!

YUMURTA G*TE DAYANDI. DAYANAMIYORUM ARTIK SINAV HAFTAM BİTSİN SÖYLÜCEM DİREK YÜZÜNE HER ŞEYİ. KAFAM ALLAK BULLAK ODAKLANAMIYORUM HİÇ BİR ŞEYE. RED YERSEM NE YAPARIM BİLMİYORUM AMA Bİ CESARET GELDİ BANA. AÇILAN VARSA BÖYLE SÖYLESİN
bir şey olmaz. Arkadaş ortamında değilse hele daha da bişey olmaz.

dostum ne olursa olsun mutlaka açıl gerçekten yarının garantisi yok. benim aşlırı derecedfe aşık olduğum bi kız var halada köpek gibi aşığım ve bu kızlada aşırı yakınım. okulun ikinci dönemi başladığında aramızdaki şey rüya gibiydi sürekli yanyanaydık birbirimize sarılıyor öpüyorduk. sevgiliden farksız ilerliyorduk ve tam aramızda bi şerlyer olacak gibiydi. doğumgününden 1 gün önce korona yüzünden epilepsisi tetiklendi. 1 ay komada kaldı 1 buçuk ay hastanede yattı ve çok ciddi zararlar gördü. hala çok yakınız ama tanıdığım kız gerçekten eski kız değil. bebek gibi yeniden doğmuş birine döndü. doğdu düzgün konuşamıyor veya gözlerini açık bile tutamıyor. o yüzden ne olursa olsun mutlaka ertelemeden yap gitsin. çünkü içinde kalınca hayatın alt üst oluyor

ünlü bir sözüm vardır : if there is p there is no god

Merak edenle olmuş kusura bakmayın sınav haftamız 3 haziran da bitiyor. Plan yaptık şuan sınav haftasından sonra buluşalım diye o zaman arkadaşlardan rica edicem uygun ortam yaratmak için, tak yapıştırcam bakalım. Büyük ihtimal 6 veya 7 haziran en geç söylerim ve hemen buraya yazarım

• Beğen
Reaksiyonlar: Just
YUMURTA G*TE DAYANDI. DAYANAMIYORUM ARTIK SINAV HAFTAM BİTSİN SÖYLÜCEM DİREK YÜZÜNE HER ŞEYİ. KAFAM ALLAK BULLAK ODAKLANAMIYORUM HİÇ BİR ŞEYE. RED YERSEM NE YAPARIM BİLMİYORUM AMA Bİ CESARET GELDİ BANA. AÇILAN VARSA BÖYLE SÖYLESİN
BURASI TEKNOLOJİ FORUMUUUUUUUUUUUU !!

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,190
Üyeler
192,636
Son üye
revexserv
Geri