Kiza Açilicam Allah Yardimcim Olsun!

YUMURTA G*TE DAYANDI. DAYANAMIYORUM ARTIK SINAV HAFTAM BİTSİN SÖYLÜCEM DİREK YÜZÜNE HER ŞEYİ. KAFAM ALLAK BULLAK ODAKLANAMIYORUM HİÇ BİR ŞEYE. RED YERSEM NE YAPARIM BİLMİYORUM AMA Bİ CESARET GELDİ BANA. AÇILAN VARSA BÖYLE SÖYLESİN
red yesen nolcak, git açıl.

YUMURTA G*TE DAYANDI. DAYANAMIYORUM ARTIK SINAV HAFTAM BİTSİN SÖYLÜCEM DİREK YÜZÜNE HER ŞEYİ. KAFAM ALLAK BULLAK ODAKLANAMIYORUM HİÇ BİR ŞEYE. RED YERSEM NE YAPARIM BİLMİYORUM AMA Bİ CESARET GELDİ BANA. AÇILAN VARSA BÖYLE SÖYLESİN
Noldu söyledin mi?

Cevabını yazmayı unutma bayağı merak ettim takibe aldım konuyu.

İçinde kalacağına bitir.
Sor gitsin.
İçinde kalırsa kendini yer yer bitirirsin.
Ama red veya onay alırsan rahatlarsın.

haydi kardeşim gazan mübarek olsun

Ulan sanki red yiyince ölecek gibi davranıyorsunuz. Sonra neden kızların bir yerleri kalkıyor oluyor, siz kaldırıyorsunuz. Alt tarafı 1 dakikanı ayırıp söyleyeceksin. Red yediysen ölecek değilsin, daha önünde yılların en var. Sanki 7 Milyar insan arasından sadece 3-5 kız varmış gibi davranıyorsunuz. Git söyle, istemiyorsa kafaya takma. Kafaya takma olayı bambaşka bir konu zaten.

Red yersen "tamam" de arkanı dön git kantinden 1 kahve al otur hayatına devam et. Allah çarpsın şöyle kızları Tanrı yerine koyup açılmak için zaman beklemek saçma geliyor. Açılmanın bir zamanı vardır ama bu konudaki gibi değil.

Ret yersen bişey kaybetmezsin zaman kazanırsın başarılar asker

Ben mezun olacağım diye açıldım kıza red yedim. İçim rahat şu an. Hiçbir şey olmaz. Tecrübe edineceksin yolun açık olsun aslan
ben 6 ay takıldığım kıza açıldım ondanda red yedim kız bana bir kere kanka demedi sinemaya cağırdı dizine yattım laf etmedi açıldım red yedim dahada konuşmadım

reddederse de üsteleme aga hayat uzun hep daha iyisi çıkıyor karşına tecrübeyle sabit

Geri