Neler Yeni

Kız'a açılmalı mıyım?

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Murat
Merhaba. Okulda arkadaşım olan çok güzel çok sevdiğim bir kız var. Ben ne çok yakışıklıyım nede çok çirkinim diyebilirim. Bu kıza benim başka bi kız arkadaşım söyle bir mesaj yazmış konuşurken "İyi karakterli çirkin biriylemi olurdun, kötü karakterli yakışıklı biriylemi olurdun?" diye bir soru sormuş. Kız ikinciyi seçmiş. Ne diyorsunuz açılıyımmı?

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Merhaba. Okulda arkadaşım olan çok güzel çok sevdiğim bir kız var. Ben ne çok yakışıklıyım nede çok çirkinim diyebilirim. Bu kıza benim başka bi kız arkadaşım söyle bir mesaj yazmış konuşurken "İyi karakterli çirkin biriylemi olurdun, kötü karakterli yakışıklı biriylemi olurdun?" diye bir soru sormuş. Kız ikinciyi seçmiş. Ne diyorsunuz açılıyımmı?
Hocam az saksıyı çalıştırın, ne yapmanız gerektiğini anlarsınız. Kızın nesini seviyorsunuz bu arada? Böyle bir kız sevilir mi sizce ?

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,604
İsim
Cengiz
Boşver Kardeşim Sal Kızı Olmaz Bundan

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Çok güzel kız hocam gözlerimi alamiyorum ondan.
Bak sadece güzel diyorsun, kızda kafa yok :D sen beğenmişsin sadece. Nice güzel kızlar var bu dünyada, önemli olan karakteri, fakat karakter de bu kızda yok gibi gözüküyor.

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,944
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
Bak sadece güzel diyorsun, kızda kafa yok :D sen beğenmişsin sadece. Nice güzel kızlar var bu dünyada, önemli olan karakteri, fakat karakter de bu kızda yok gibi gözüküyor.
Guzel kizlar ***** oluyor zaten genelde

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,547
İsim
Sarp Yılmaz
böyle cevap veren bir kızdan çok sana saygımla söylüyorum kardeşim bir halt olmaz kendine bunu yapma bunu yakıştırma bu kadar düşürme kendini.

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,570
İsim
uwu
Çok güzel kız hocam gözlerimi alamiyorum ondan.

güzel şeyler insanın kafasını karıştırabilir bu yüzden önce kendine sor , eğer onunla olursam hayatım nasıl şekillenecek diye.
bazen gözümüzün önüne bir perde iniyor , o zaman her şey toz pembe oluyor ama durumu anlayınca çok kötü oluyorsun.

burası benim saçmalığım..
aslında kimseye böyle detaylı anlatmamıştım yada anlatacak birisi yoktu

ben 5. sınıfta bir kızı sevdim (şimdi saçmalama fln diceksiniz bebeyken aşk mı yaşıyon hangi kafadasın fln diyen illa vardır).
5/6/7/8. sınıf hep aynı sınıftaydık x kızı çok seviyorum ama söyleyemiyorum belki utangaçlıktan belki de açılsam bile ona vakit ayıramayacağım için (annemin katı kuralları dersler fln tabi o zamanlar sınıf birincisi okul 1/2. flndım)
artık ilgi açlığımıdır nedir 8. sınıfta baykuşa gidiyordum orda bir y kız bana iyi davranıyordu. aslında seviyordu da ama her zaman x kız aklımdaydı ama y kızı da seviyordum ikilemde kaldım mart/nisan.2023 te aramız daha iyi oldu y kızı ile en son o bana açıldı bende seviyorum seni dedim. 1 hafta flört şeyi oldu baya kısa sürdü ondan sonra y kız beni engelledi.
biraz olay sıralaması karıştı ama baykuşa benim sınıfımda birkaç arkadaş daha geliyordu y kızın bana yakınlığını görünce benim x kızını sevdiğimi söylemişler.

uzamasın diye baya kısalttım. bu yazıyı da neden yazdım hiç bilmiyorum ama tek gerçek olan şey derslerimi batırdığım ,içimdeki çalışkan çocuğu öldürdüğüm ve foruma katıldığım tarihin y kızının 13. yaş doğum günü

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,969
İsim
tümen dağ
Engelle

Cihan-

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Cihan
neyine açılacaksın dostum ? bırak gerek yok sakın üzülürsün.

Kara*

80+ Silver
Puahah kanka kıza bul bir tane yakışıklı keko manita onun ağzını yüzünü eline versin, devam etsin hayatına. Yok çok güzel kendimi ondan alamıyorum diyorsun, bir süre yanında olduğu zaman normal olarak için onu istemeye başlıyor, çok zorlanıyorsan eğer 3 posta at kıza işi önce alt takımda bitir. Karakter karakter diye geçinen kızların geçmişleri bile kavgalı, yıkık, ilişkilerden gelme sen ne sandın.

FlyperX

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Kız kısaca bad boy keko yada kendini aldatan tiplerden hoşlandığını net bir şekilde belli etmiş ve sende arkadaşsın kızla muhtemelen bu tiplerden değilsin şansını zorlama bence, ayrıca açılma devri biteli çok oldu.

• Beğen
Reaksiyonlar: NZXT
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,045,191
Üyeler
165,781
Son üye
Darknight34
Top Bottom