Kızı çok kötü bir şekilde kırdım nasıl düzeltirim

Demiş, dememiş, demiş, dememiş, çok uzatıyorsun. Bize ne o kadar detaydan. Hepsini okumadım. Bir paket Çikolata yaptır Pastane'den, bir buket de Çiçek, git özür dile. Olur veya olmaz, orasını bilemem. Şansını dene. Ama kızla da bu kadar uzun konuşma. Kafa ütülüyorsun.
Yok yok halloldu şuanlık bir durum yok gibi fakat herkes sizin gibi düşünmüyor kimisi tam istiyor o yüzden tam yazdım

Birde şunu demek istiyorum son kez bu konu hakkında acaba diyorum yeni birisini mi buldu içimde bir şüphe korku hissi karışık gibi ama diyorum ki öyle olsa geri takip falan atmaz ne bileyim sizce ne olabilir öyle olsa bile nasıl anlarım

Birde şunu demek istiyorum son kez bu konu hakkında acaba diyorum yeni birisini mi buldu içimde bir şüphe korku hissi karışık gibi ama diyorum ki öyle olsa geri takip falan atmaz ne bileyim sizce ne olabilir öyle olsa bile nasıl anlarım
Kimi bulacak ya ama umudu kesebilir😂

Ya reis içini falan dökmüşsün de az dök ya. Yayınevine göndersen kitap Basar geri gönderir... Hem anladığım kadarıyla kız seni aşağılamış sende sinirlenip ağır söz falan söylemişsin. O kızdan hayır gelmez. Düşme...

Yaş kaç

Hikayeyi chat gbt ye özetlendirdim şaka gibi. 😄
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Öncelikle kızın tutumu hiç hoş değil. Seninde kızın istediği gibi peşinde koşman onur kırıcı. Ayrıca sana dediklerinden sonra senin kırılmayıp aynı şekilde davranman ve onun kırılmasıyla özür dilemen de saçmalık. Kızı seviyorsan 1 defa daha çabala ama üzerinde çok üzerine durma. Aldığın kadar ilgi ver 2. Planda bulundur giderse zaten sevmiyordur gitmezse kolaylıklar dilerim.

Anlattıklarını sana özetleyeyim, ardından çözüm yolunu sunayım:

📌 Özet

• Sen bir kıza duygusal olarak yaklaşmışsın.
  • Ancak kız, geçmişte en yakın arkadaşıyla aldatıldığı için güven problemi yaşıyor.
  • İlk başta soğuk davranmaya başlamış, sen yazmadığında o da yazmamış.
  • Sen de çok ısrar etmişsin, o da "senin bana yaptığını sana yaptım" gibi cevaplar vermiş.
  • Sonra tartışma sırasında o sana “insan olmayı öğren” deyip engellemiş.
  • Sen sinirle, geçmişteki travmasına dokunan çok ağır bir cümle kurmuşsun:
    “Acizsin, kimse seni sevmemiş, aldatmışlar.”
  • Bu söz onu çok derinden kırmış. Sana “senden beklemezdim, güvenip anlattığım şeyi yüzüme vurdun” demiş.
  • Arkadaşına yazman da işleri daha kötü yapmış çünkü kızın özelini ifşa gibi algılanmış.
  • Şu an hâlâ kırgın, yüzüne bakmıyor, yazdığında ise soğuk ve mesafeli davranıyor.
  • Sen de özür dilemişsin, “düzeltirim” demişsin ama o “dileme gerek yok” cevabı vermiş.
  • Yani aranızda güven ciddi şekilde zedelenmiş durumda.

📌 Çözüm Önerileri

1. Şu an üzerine gitme
    • Kız zaten duygusal olarak kırılmış. Sürekli yazmak, ısrar etmek sadece daha çok uzaklaştırır.
    • Ona biraz zaman ve alan bırakman çok önemli.
  2. Özür net olmalı
    • “Ben sinirle seni kırdım, geçmiş travmalarını yüzüne vurmak çok yanlış bir hareketti. Böyle biri değilim ama sana çok haksızlık ettim.” gibi net ve kısa bir özür yazabilirsin.
    • Özürden sonra konuyu uzatma, bırak.
  3. Güveni geri kazanmak
    • Bu hemen olmaz. Zamana yayılır. Önce davranışlarınla göstermelisin.
    • Ortak ortamda görürsen, zorlamadan sadece selam vermek, saygılı olmak güveni zamanla toparlar.
  4. Arkadaşına yazmayı bırak
    • Araya üçüncü kişileri sokmak, güven problemini daha da büyütür.
  5. Kendini geliştirme
    • O sana “antrenman insanlığı unutturmuş” demiş. Sen gerçekten bu sözü tersine çevirebilirsin.
    • Daha sakin, anlayışlı ve sabırlı davrandığını gösterirsen, bu en büyük özür olur.
  6. Kabul etmeyebilir
    • Şunu da bil: Ne yaparsan yap, belki tekrar sana güvenmeyecek. Bunu da göze alıp, ısrarcı olmadan davranman gerekir.

👉 Kısacası: Zaman tanı, özrünü net bir şekilde yap ama sürekli tekrar etme. Arkadaşına yazma. Onu zorlamadan sadece davranışlarınla değiştiğini göster. Olursa olur, olmazsa da kendini yıpratma.

Okumak isteyenler direkt chatgbt den okusun 😄

Son düzenleme:
Ya reis içini falan dökmüşsün de az dök ya. Yayınevine göndersen kitap Basar geri gönderir... Hem anladığım kadarıyla kız seni aşağılamış sende sinirlenip ağır söz falan söylemişsin. O kızdan hayır gelmez. Düşme...
Reis kitap bazsak para kazanır mıyız acaba ya konuyu satsak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,373
Üyeler
183,107
Son üye
TheSOSgal
Geri