Kızı çok kötü bir şekilde kırdım nasıl düzeltirim

kral öyle denir mi birisi bana öyle dese bir daha asla görüşmem. Buradan dönmez bence

Öncelikle iyi geceler herkese sevgili olarak olamamaştım .kızla en yakın arkadaşıyla aldaltılma yaşamış 1 sene önce kimseye güvenmiyormuş bu yüzden reddetmişti beni tabii artık ben yazmadığım sürece yazmamaya başlamıştı bir şey yazsam kısa kısa yazıyor soğuk yapıyordu “neden böyle yapıyorsun dediğimde ise “ . “senin bana yaptığını sana bir tık fazlasını yaptım ister yaz ister yazma umurumda degıl sen bilirsin demişti “tabii ben çok darlamıştım kızı tam 2 gün önce yine klasik soguk yapıyordu bende sinirliydim başka birine kızla hafif kavga ettim boks yapıyorum hatta yakında maçlara başlayacağım resmi olarak her neyse bana dedi ki “antrenmanları bırak dışarı çık hava al insan olmayı öğren” demişti üstüne engel attı direk Instagram'dan bende o anlık şok ve sinir ile “acizsin kızım sen kimse sevmemiş seni aldatmışlar seni sevmemişler işte”demiştim ona da uzunca bir cevap yazdı eğer isterseniz hepsini yazayım “senden bunu beklemezdim dedi bana nasıl biri olduğunu gösterdin “dedi halbulki ben böyle biri değilim üstüne engel attı arkadaşına yazdım sağ olsun ne dediysem söylemiş sebebini de çözemedim ertesi gün bizim yakındaki bir yerde çalışıyor her gün görüyorum neredeyse kızı bir gördüm arkadaşı da dedi çok kötü bir haldeydi yüzüme de bakmıyor tabide bugün bile mesaj yazdımyan hesaptan hala yüzüne bakmam dedi bugün yazdım dedim “kabul eder misin mesaj istedgını” . “arkadasım o kadar ısrar etti, ki “ dedi üstüne “senin o kurduğun cümleden sonra ne diyeceksin diye düşündü”dedi çok uzun bir mesaj yazdım eger istersenişz yazarım”bana yaptıgını sana yaptım o cümleyide hakketin sen “ dedi “antrenman dövüş derken insanlığı unutmuşsun sana demek istemezdim amaa maalesef böyle sana güvenip anlattığım şeyi yüzüme vurman o kadar kırdı ki beni hiç bu kadar kırılmamıştım helal olsun cidden seni tanıyamamışım helal olsun sana “ dedi bende dedim “benim antrenmanlarım ve yalnızlığım var bende sana güvenerek bunları söyledim benim yüzüme sen deyince bende kötü travma oldu “dedim dedi ki “ ben sana öneri yaptım acizsin kızım kimse seni sevmemiş demedim dedi dedi” bende dedim “ öneri diye mi yüzüme engel atıp insan ol diye dedim “ o da “daha fazla konuşsaydık kalbini kıracaktım “ dedi yeminler ettim kaç kere o dedi “aynen bir de adımı dedi aynen...” birde “ Mesela ben acizim ya hani imse sevmez de beni”. Dedi “özür dilerim her şeyi düzelteceğim dedim “ o da “dileme gerek yok dedi” düzeliyor gibi ah etmişti bir de çok ağır nasıl düzeltirim?*Öncelikle iyi geceler herkese sevgili olarak olamamaştım kızla en yakın arkadaşıyla aldaltılma yaşamış 1 sene önce kimseye güvenmiyormuş bu yüzden reddetmişti beni tabii artık ben yazmadığım sürece yazmamaya başlamıştı bir şey yazsam kısa kısa yazıyor soğuk yapıyordu “neden böyle yapıyorsun” dediğimde ise “senin bana yaptığını sana bir tık fazlasını yaptım ister yaz ister yazma umurumda degıl sen bilirsin” demişti. tabii ben çok darlamıştım kızı tam 2 gün önce yine klasik soguk yapıyordu bende sinirliydim başka birine kızla hafif kavga ettim boks yapıyorum hatta yakında maçlara başlayacağım resmi olarak her neyse “bana dedi ki antrenmanları bırak dışarı çık hava al insan olmayı öğren”demişti üstüne engel attı direk Instagram'dan bende o anlık şok ve sinir ile “acizsin kızım sen kimse sevmemiş seni aldatmışlar seni sevmemişler işte “demiştim ona da uzunca bir cevap yazdı eğer isterseniz hepsini yazayım “senden bunu beklemezdim “dedi “bana nasıl biri olduğunu gösterdin “dedi halbulki ben böyle biri değilim üstüne engel attı arkadaşına yazdım sağ olsun ne dediysem söylemiş sebebini de çözemedim ertesi gün bizim yakındaki bir yerde çalışıyor her gün görüyorum neredeyse kızı bir gördüm arkadaşı da dedi çok kötü bir haldeydi yüzüme de bakmıyor tabide bugün bile mesaj yazdım yan hesaptan. “hala yüzüne bakmam “dedi bugün yazdım “dedim kabul eder misin mesaj isteğini” “arkadasım o kadar ısrar etti ki “ dedi üstüne “ senin o kurduğun cümleden sonra ne diyeceksin diye düşündüm” dedi çok uzun bir mesaj yazdım eger istersenişz yazarım “ bana yaptıgını sana yaptım o cümleyide hakketin sen” dedi “antrenman dövüş derken insanlığı unutmuşsun sana demek istemezdim “dedi maalesef bende “böyle sana güvenip anlattığım şeyi yüzüme vurman o kadar kırdı ki beni hiç bu kadar kırılmamıştım helal olsun cidden seni tanıyamamışım helal olsun sana dedi bende dedim benim antrenmanlarım ve yalnızlığım var bende sana güvenerek bunları söyledim benim yüzüme sen deyince bende kötü travma oldu dedim “. Oda “ ben sana öneri yaptım acizsin kızım kimse seni sevmemiş demedim dedi ” “bende dedim öneri diye mi yüzüme engel atıp insan ol diye dedim “ o da “daha fazla konuşsaydık kalbini kıracaktım dedi “ ben yeminler ettim kaç kere. aynen bir de adımı dedi aynen... “ ben acizim ya hani imse sevmez de beni. Dedi “ bende “özür dilerim her şeyi düzelteceğim “ dedim dileme gerek yok dedi. düzeliyor gibi ah etmişti bir de çok ağır nasıl düzeltirim?*
Haketmiş iyi yapmışsın ben olsam daha kötü şöyler der şutlardım, eskiye takılı kalmış kabul edememiş seni ne yaparsan yap yine durum aynı olacak

Ulan Grok'tan özet istedim, özeti bile uzun geldi okumaya ama inat ettim senin yazıyı okumaya başladım. Ama bir de ne göreyim? Noktasız, virgülsüz, anlatım bozukluklarıyla dolu bir yazı. Ondan sonra birisini uyardığımda linç yiyorum. Al sana tavsiye; Türkçe öğren, kadınlara karşı kibar ol, ilk önce kendine bak.
Bu kadar yaziyi kim noktalama yapicak burasi Türkiye may name is orspy cocu

Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
images (4).webp

Özet geçiyorum, (ChatGPT kullandım)

Özet

• Kız, daha önce en yakın arkadaşı tarafından aldatıldığı için kimseye güvenmiyor. Bu yüzden sana da mesafeli ve soğuk davranıyordu.
  • Sen yazmadıkça o da yazmıyordu, yazsa da kısa ve soğuk cevap veriyordu.
  • “Senin bana yaptığını sana bir tık fazlasını yaptım, umurumda değil” diyerek soğuk davranışını açıkladı.
  • Sen ise darladın, kavga ettiniz. O “antrenmanları bırak, insan olmayı öğren” deyince engelledi.
  • Sen de sinirle çok ağır bir cümle kurdun: “Acizsin, kimse seni sevmemiş, aldatılmışsın”.
  • Bu söz onu çok kırdı. “Senden bunu beklemezdim, nasıl biri olduğunu gösterdin, sana güvenmiştim” dedi.
  • Arkadaşına yazdıkların da kıza ulaşmış.
  • Onu iş yerinde görüyorsun, sana bakmıyor. Yan hesaptan yazınca da soğuk tavrını sürdürdü.
  • Kızın en çok kırıldığı nokta: Senin onun sana güvenip anlattığı travmasını yüzüne vurman.
  • Sen özür diledin, ama o “dileme gerek yok, ben zaten kırıldım” havasında.

Özel Noktalar

• En büyük sorun: Ona söylediğin ağır söz (aciz, sevilmemiş vb.) → güvenini tamamen kırmış.
  • Kız aslında baştan beri sana şans verememiş, soğuk davranışları da bundan kaynaklı.
  • Engelleme ve soğukluk: tamamen güven problemi + senin öfkeyle söylediğin cümle.

Ben cidden okumaya çalıştım, anlamadığım yere (sonlara doğru) gelince yorumlara bakım belki soran olmuştur dedim konu aydınlanır dedim... durum ortada, üstünde bir daha denedim bir de ne göreyim aynı yazıyı iki kere atmışsın. Neyse gönlü mü var yok mu ben de anlamadım belki o olaydan sonra zor açılanlardandır, seviyorsan uğraş, sanki bırak desem bırakacak mısın :D Mesleğine fln laf atmak pek çocuk işi, orayı ciddiye alma.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Özet geçiyorum, (ChatGPT kullandım)

Özet

• Kız, daha önce en yakın arkadaşı tarafından aldatıldığı için kimseye güvenmiyor. Bu yüzden sana da mesafeli ve soğuk davranıyordu.
  • Sen yazmadıkça o da yazmıyordu, yazsa da kısa ve soğuk cevap veriyordu.
  • “Senin bana yaptığını sana bir tık fazlasını yaptım, umurumda değil” diyerek soğuk davranışını açıkladı.
  • Sen ise darladın, kavga ettiniz. O “antrenmanları bırak, insan olmayı öğren” deyince engelledi.
  • Sen de sinirle çok ağır bir cümle kurdun: “Acizsin, kimse seni sevmemiş, aldatılmışsın”.
  • Bu söz onu çok kırdı. “Senden bunu beklemezdim, nasıl biri olduğunu gösterdin, sana güvenmiştim” dedi.
  • Arkadaşına yazdıkların da kıza ulaşmış.
  • Onu iş yerinde görüyorsun, sana bakmıyor. Yan hesaptan yazınca da soğuk tavrını sürdürdü.
  • Kızın en çok kırıldığı nokta: Senin onun sana güvenip anlattığı travmasını yüzüne vurman.
  • Sen özür diledin, ama o “dileme gerek yok, ben zaten kırıldım” havasında.

Özel Noktalar

• En büyük sorun: Ona söylediğin ağır söz (aciz, sevilmemiş vb.) → güvenini tamamen kırmış.
  • Kız aslında baştan beri sana şans verememiş, soğuk davranışları da bundan kaynaklı.
  • Engelleme ve soğukluk: tamamen güven problemi + senin öfkeyle söylediğin cümle.
Chatgpt oldu aşk doktoru q, kız aslında baştan veri şans vermemiş, soğuk davranışları bundan kaynaklı nedir be?

tabii ki hocam ben şey dedim sen acizsin kimse sevmemiş seni aldatmışlar seni dedim kıza oda doğal olarak acayip kırıldı nasıl düzelir gram bilmiyorum
bunu yazmak yerıne roman yazdıgın ıcın tesekkur ederız

Ben cidden okumaya çalıştım, anlamadığım yere (sonlara doğru) gelince yorumlara bakım belki soran olmuştur dedim konu aydınlanır dedim... durum ortada, üstünde bir daha denedim bir de ne göreyim aynı yazıyı iki kere atmışsın. Neyse gönlü mü var yok mu ben de anlamadım belki o olaydan sonra zor açılanlardandır, seviyorsan uğraş, sanki bırak desem bırakacak mısın :D Mesleğine fln laf atmak pek çocuk işi, orayı ciddiye alma.

Chatgpt oldu aşk doktoru q, kız aslında baştan veri şans vermemiş, soğuk davranışları bundan kaynaklı nedir be?
Şimdide kıza sordum bana böyle dedi “Gelip ***** saçma hesaplar açıp boş muhabbetler yaptın dalga geçer gibi sonrasında hiç insanmışım gibi davranmadın afedersin ama seyine bile takmadın ben aynısını yapınca sen bana neler yaptın söyle böyle oldu” dedi şuan şuan konuşmak istemiyorum dedi sonra yatıyorum dedi ne demeye çalışıyor anlamıyorum

+ o yüzüme dediği de bir tavsiyemiş sözde böyle dedi “Sen antrenman yapmaya dalmışım başka hiç bişeyle ilgilenmiyosun hiç bişi dikkatini çekmiyo biraz antrenmandan uzaklaş kafan dağılsın insan gibi konuş diye” inanın bu konuları bilmiyorum hiç ne demeye çalışıyor

Şimdide kıza sordum bana böyle dedi “Gelip ***** saçma hesaplar açıp boş muhabbetler yaptın dalga geçer gibi sonrasında hiç insanmışım gibi davranmadın afedersin ama sikine bile takmadın ben aynısını yapınca sen bana neler yaptın söyle böyle oldu” dedi şuan şuan konuşmak istemiyorum dedi sonra yatıyorum dedi ne demeye çalışıyor anlamıyorum

+ o yüzüme dediği de bir tavsiyemiş sözde böyle dedi “Sen antrenman yapmaya dalmışım başka hiç bişeyle ilgilenmiyosun hiç bişi dikkatini çekmiyo biraz antrenmandan uzaklaş kafan dağılsın insan gibi konuş diye” inanın bu konuları bilmiyorum hiç ne demeye çalışıyor
Bana ilgi isteyen sevgili tribi gibi geldi ama sevgili değilsiniz, antremanı da bırakamazsın ki günde kaç saat ise o kadar veya kaç günde bir ise, o aralarda etrafındaki insanlara dikkat edebilirsin o da yorgun fln değilsen ya da bir şey yoksa. İlk yazdığına göre de teselli etmeni beklemiş.

Bana ilgi isteyen sevgili tribi gibi geldi ama sevgili değilsiniz, antremanı da bırakamazsın ki günde kaç saat ise o kadar veya kaç günde bir ise, o aralarda etrafındaki insanlara dikkat edebilirsin o da yorgun fln değilsen ya da bir şey yoksa. İlk yazdığına göre de teselli etmeni beklemiş.
Onu birazcık birşeyler dedim engeli kaldırdı istek attım kabul etti ilk tamam mesajını da uzattı acaba ne olabilir sizce

Demiş, dememiş, demiş, dememiş, çok uzatıyorsun. Bize ne o kadar detaydan. Hepsini okumadım. Bir paket Çikolata yaptır Pastane'den, bir buket de Çiçek, git özür dile. Olur veya olmaz, orasını bilemem. Şansını dene. Ama kızla da bu kadar uzun konuşma. Kafa ütülüyorsun.

Geri