🇹🇷Kızılay Kan Bağışı Yapanlara Kamp Sandalyesi Hediye Veriyor🩸

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Reaksiyon skoru
6,690
Dostlar 1 hafta önce kan verdim çanta vermişlerdi şimdi tekrar kan verdiğim yerde işim vardı bu sefer kamp sandalyesi veriyorlar bilginize

İstanbul Anadolu yakasında durum bu şekilde sizlerde durumlar nasıl bilmiyorum ama bence aynıdır diye tahmin ediyorum

Dipnot: Lütfen konuyu siyasi yerlere çekmeyin konu dışı yorum yapmayın reportlanacaktır.

4580.webp

4581.webp

Vay be demek o noktaya gelmişler...
Bunun herhangi bir noktaya gelmekle ne alakası var sen nerenin paralı trolüsün? Bazen bardak veriyorlar bazen defter veriyorlar bazen anahtarlık veriyorlar bu sefer de çanta ve kamp sandalyesi vermişler, bunda ne var? İmkanlar dahilinde ne verebiliyorlarsa onu veriyorlar. Demek ki kendilerine bununla alakalı bir teklif gelmiş adamlarda kabul etmiş. Bunda ne gibi bir art niyet arıyorsun? Ne yaşıyorsun oğlum sen?

"reportlanacak" demişsin de Allah için deprem de depremzedelere çadır satan kızılay ücretsiz sandalye verince iyilik meleği mi oluyor?

Bunun herhangi bir noktaya gelmekle ne alakası var sen nerenin paralı trolüsün? Bazen bardak veriyorlar bazen defter veriyorlar bazen anahtarlık veriyorlar bu sefer de çanta ve kamp sandalyesi vermişler, bunda ne var? İmkanlar dahilinde ne verebiliyorlarsa onu veriyorlar. Demek ki kendilerine bununla alakalı bir teklif gelmiş adamlarda kabul etmiş. Bunda ne gibi bir art niyet arıyorsun? Ne yaşıyorsun oğlum sen?
Dostum ben sadece gerçekleri söylüyorum birazcık araştırırsan ne durumda olduklarını çok çok iyi kavrarsın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tartışma uzamasın diye daha da yazmayacağım. Sana tavsiyem yazdıklarını tekrar oku üslubuna dikkat et.

16 saat ameliyatta kaldım, 2 ünite arh+ kan lazım oldu, vermediler. başka birisi versin, size anca o zaman verebiliriz dediler. ölüyordum az kalsın. o aceleyle peder bir yerlerden acil para bulmuş, kan satın almıştık. koca Türk Kızılayını ne hale getirdiler, yazık gerçekten. benim gibi binlerce var, bu duruma düşmüş. bunlar yüzünden insanlara yardımcı olamıyoruz.

Dostlar 1 hafta önce kan verdim çanta vermişlerdi şimdi tekrar kan verdiğim yerde işim vardı bu sefer kamp sandalyesi veriyorlar bilginize

İstanbul Anadolu yakasında durum bu şekilde sizlerde durumlar nasıl bilmiyorum ama bence aynıdır diye tahmin ediyorum

Dipnot: Lütfen konuyu siyasi yerlere çekmeyin konu dışı yorum yapmayın reportlanacaktır.

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
ben annem ile daha 2 ay kan bagisi yaptim ve bize hicbir sey vermediler. bir daha kan verirsem en ad.. seref....

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri