🇹🇷Kızılay Kan Bağışı Yapanlara Kamp Sandalyesi Hediye Veriyor🩸

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Ülkenin Kızılay'ına güvenememek gerçekten çok utanç verici ya. Babamla ben düzenli kan bağışlardık ama malum olaylardan sonra adını bile anmıyoruz artık. Kan bağışına teşvik için hediye verme işine kadar düşmüşler, çok acınası gerçekten...
Bizler haberde gördüğümüze inanıyoruz hep iç detayına inmiyoruz bundan dolayı zaten hep geride kalıyoruz tüm kurumu hedef almak ne alaka hocam soruyorum size hata yapan her kurumda insan vardır ama bunu genele bağlamak mantıksız.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tüm Türkiyede Mi Sadece Mersinde Mi ?
Türkiye geneli olabilir hocam Kızılayi arayın bölgenize yakın bağış noktasını öğrenin keza verilen hediyeyide ona göre karar verirsiniz.

Kan Dostum, bağışladığın kan ihtiyaç sahibine ulaştı.3 kişiye hayat, doğaya 3 fidan armağan ettin.Bağışın ile hem hayat kurtardın hem de geleceğe nefes oldun. İyi ki varsın, çünkü biz birbirimize candan bağlıyız.

Nereye gittiği belli değilmi sence? Gelen SMS bu şekilde.
Ben kan gereken yere gitmiyor demedim ki ne alaka? Sen onlar için ticari bir kapısın.

Son düzenleme:
Bizler haberde gördüğümüze inanıyoruz hep iç detayına inmiyoruz bundan dolayı zaten hep geride kalıyoruz tüm kurumu hedef almak ne alaka hocam soruyorum size hata yapan her kurumda insan vardır ama bunu genele bağlamak mantıksız.
bunu ciddi mi yazdın şakasına mı? yandaş medyayı izlemeyi bırakında gerçeklere bakın. burada bütün kurum hedef alınır. 2023'te Adıyaman'daydım ben. bizzat kendim şahitim, masal anlatmayın

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Türkiye geneli olabilir hocam Kızılayi arayın bölgenize yakın bağış noktasını öğrenin keza verilen hediyeyide ona göre karar verirsiniz.
Hala inkar ediyorsunuz inanılmaz ya

Son düzenleme:
Kızılay'da dönen olaylar hata değil vatana ihanettir. Seninle tartışmaya bile girmeyeceğim.

Dostlar 1 hafta önce kan verdim çanta vermişlerdi şimdi tekrar kan verdiğim yerde işim vardı bu sefer kamp sandalyesi veriyorlar bilginize

İstanbul Anadolu yakasında durum bu şekilde sizlerde durumlar nasıl bilmiyorum ama bence aynıdır diye tahmin ediyorum

Dipnot: Lütfen konuyu siyasi yerlere çekmeyin konu dışı yorum yapmayın reportlanacaktır.

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
İstemez

Ben kan gereken yere gitmiyor demedim ki ne alaka? Verdiğin kanı satıyor adamlar başkalarına sen onlar için ticari bir kapısın.
Gerçekten sadece suçlunun kızılay değil de Kerem Kınık olduğunu mu zannediyorsun?
Bu durumu kan verdiğim yerle konuşacağım detayını yazarım sizlere

bizim kanları satıp sandalyeyi alabiliyorlar demekki

Kızılay'da dönen olaylar hata değil vatana ihanettir. Seninle tartışmaya bile girmeyeceğim.
Dostum konuyu tartışmak için açmadım niye üstüme bu şekilde geliyorsun anlamadım kimseyi savunmuyorumda sadece bu şekilde bir kampanya yapılmış bunu duyurdum olay bu sen kan verirsin vermezsin bizi bağlamaz konuyu kirletmenin manası yok

depremde çadır satan kuruma kan bağışlanmaz ne zaman temizlenir şeffaf bi kurum olur o zaman devam.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,883
Üyeler
185,187
Son üye
mahmutt1
Geri