Kızla buluşmada konuşamıyorum

Hocam konuşmanızı düzeltin yeter. Eğer önceki halinizden daha iyi olursanız tek hatanızı da affedebilir hatta bir önce ki halinizden daha iyiyseniz kızdan daha fazla süre tanımasını isteyin. Farklı yere götürmek de işe yarayabilir ama önce dediğim şekilde konuşmayı (İltifat etmemek veya azaltmak, saçma da olsa konu açmak ve atılgan olmak) kesinlikle deneyin.
Ne konuşabilirim işte aklıma gelmiyo
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Konu olayı bahane benimde 4 5 aydır ilişkim var yaklaşık 5 seneye dayanan arkadaşlığım var bizde buluşunca konu bulamıyoruz ama sürekli yeni yerlere götürüyorum kızı sohbet etmesek bile sıkılmıyoruz bende çok konuşkan biri değilim ama kızın umrunda dahi olmuyo bana biraz seninki bahaneymiş gibi geldi sanki kiz seni istemiyor genel olarak sıkılmış ve bahane arıyor
Voleybol maçına götürdü beni arkadaşının voleybol ilgimi pek çekmediğinden maçı izlemedim telefon oynadım hep konuşmadım fazla yeni yerlere götürsem güzel olabilir

Son düzenleme:
Ne konuşabilirim işte aklıma gelmiyo
Hocam ben buraya 100 madde saysam ve sizde bu 100 maddeyi kıza karşı kullansanız bile eninde sonunda konular tükenecek o yüzden kendiniz konu bulmalısınız. Dizi film den bahsedin izledin mi onu diye, kitaplardan bahsedebilirsiniz, bir yerlerden bahsedin buralara gittin mi diye, oyun oynamayı sever miymiş, hangi tür şarkıları dinliyormuş onları öğrenin eğer biliyorsanız siz söyleyin önerin, yemekler hakkında konuşun, arada espiri sokun... Gibi gibi zaten bir şekil ilerler.

Hocam ben buraya 100 madde saysam ve sizde bu 100 maddeyi kıza karşı kullansanız bile eninde sonunda konular tükenecek o yüzden kendiniz konu bulmalısınız. Dizi film den bahsedin izledin mi onu diye, kitaplardan bahsedebilirsiniz, bir yerlerden bahsedin buralara gittin mi diye, oyun oynamayı sever miymiş, hangi tür şarkıları dinliyormuş onları öğrenin eğer biliyorsanız siz söyleyin önerin, yemekler hakkında konuşun, arada espiri sokun... Gibi gibi zaten bir şekil ilerler.
Teşekkürler hocam

Umarım işe yarar

Arkadaşlar kızla 1 aydan fazla süredir konuşuyoruz flört evresini geçtik nerdeyse ama benim çok büyük bir problemim var kızla neredeyse ayrılıyoduk bugün sıfırdan başlayalım dedik ben konuşcak konu bulamıyorum fazla buluşmada çok durgununmuşum aklıma konu gelmiyo ne söylesem bilmiyorum kız balım askımla olmaz dedi haklı da iletişim sorununu nasıl çözerim yardımcı olun lütfen genel sorunum bu sanırım.
hobileriniz yokmu yoksa fobilerinizden konuşun

Tek hatanda affetmem dedi
Böyleyse sal gitsin yoluna zaten, ilk hatanda dehlerim ne demek be? Erkeklik gururunu göster kardeş ezdirme bu kadar kendini, kavrala saçını şöyle biir sonra yapış beline çek kendine yola gelir o huysuz kısrak...

Böyleyse sal gitsin yoluna zaten, ilk hatanda dehlerim ne demek be? Erkeklik gururunu göster kardeş ezdirme bu kadar kendini, kavrala saçını şöyle biir sonra yapış beline çek kendine yola gelir o huysuz kısrak...
Zaman göstericek hocam

Hocam konuşmanızı düzeltin yeter. Eğer önceki halinizden daha iyi olursanız tek hatanızı da affedebilir hatta bir önce ki halinizden daha iyiyseniz kızdan daha fazla süre tanımasını isteyin. Farklı yere götürmek de işe yarayabilir ama önce dediğim şekilde konuşmayı (İltifat etmemek veya azaltmak, saçma da olsa konu açmak ve atılgan olmak) kesinlikle deneyin.
Ayrıldık :)

hocam zaten yürümezdi çünkü sizi olduğunuz gibi kabul etmeyen birisiyle olmuyor cidden.. siz onun yanında konuşkan olmadığınızı söylemişsiniz konu bulamadığınızdan, ama size gerçekten değer verseydi ortak noktalarınızı bulmaya çalışıp konu açardı
mesela biz konuşurken çoğu zaman konuyu o açıyor ve sohbet fazla akıyor bu belki birbirimize çok benzediğimiz içindir bilmiyorum ama zamanımız olsa sonsuza kadar her şeyden bahsederiz çünkü ikimizde birbirimiz için çaba gösteriyoruz ama sizde durum böyle değildi maalesef.. Umarım sizi olduğunuz gibi kabul edebilecek birisi girer hayatınıza

Geri