Neler Yeni

Kızlardan çekinmem normal midir?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Arkadaşlar bana yardım edin lütfen. Karşı kaldırımdan bir kız bile yanımdan geçse bir anda heyecan basıyor kalbim çıkacak gibi oluyor. Ya da biri bana baksa dünyadan silinmek istiyorum. Özellikle sınıfta falan çok rahatsız oluyorum yani hiç derse katılasım gelmiyor dikkat çekerim diye. Eski sınıfımda kız yoktu çok rahattım gayet derse katılıyordum futbol oynuyordum şimdi kızlar bana bakıcak diye hiçbir şey yapamıyorum biri bana yardım edebilir mi agalar?

bqrr0595

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,006
İsim
Buğra
pedagog bul kendine bi tane burda yarım yamalak özgüvenin de mahvolur

bqrr0595

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,006
İsim
Buğra

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,958
İsim
göksel yurtcan
hocam aynı sıkıntının benzeri bendede var çokta şey yapmamak lazım ama anladığım kadarıyla sizinki çok ileri seviyede

umuttt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
umt
Discord
umt#4257
Arkadaşlar bana yardım edin lütfen. Karşı kaldırımdan bir kız bile yanımdan geçse bir anda heyecan basıyor kalbim çıkacak gibi oluyor. Ya da biri bana baksa dünyadan silinmek istiyorum. Özellikle sınıfta falan çok rahatsız oluyorum yani hiç derse katılasım gelmiyor dikkat çekerim diye. Eski sınıfımda kız yoktu çok rahattım gayet derse katılıyordum futbol oynuyordum şimdi kızlar bana bakıcak diye hiçbir şey yapamıyorum biri bana yardım edebilir mi agalar?
böyle insanlar dünyada kalmadı nerdeyse
çözüm şu diğer insanlara bakacaksın ne kadar aptalca şeyler yaptıklarını göreceksin ve normal davranmaya başlayacaksın
(kimse bir kızla konuştuğunda sizi sevgili sanmaz çekinecek bir şey yok gayet normal bir şey karşı cinsle konuşmak)

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,958
İsim
göksel yurtcan
Benimki ileri seviyede evet 2 yıldır hiçbir kızla yüzyüze konuşamadım hep kaçıyorum hocam sizin de mi öyle?
benimki o kadar ileri seviye değil hocam yani biraz çekiniyorum ben ama günlük hayatta sıkıntı olmayacak seviyede

OnurCiftci26

80+ Bronze
Normal değil. Korkundan ne kadar kaçarsan o kadar zorlanırsın konuşmakta. Çekinme kızlar yemez seni, git konuş veya bakış ne olacak ki?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,664
Üyeler
161,111
Son üye
orhans27
Top Bottom