KKTC Vs Tr ekonomisi

bıraktım

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
635
Arkadaşlar ekonomi olarak hangisi daha iyi alım gücü KKTC de daha yüksek diye biliyorum arkadaş tr den daha kötü ekonomisi diyor iddialaştık araba fiyatları vesaire tr ye göre çok uygun

Özellikle Meyve ürünleri KKTC de çok pahalı.
Yani her ürün TR den ucuz değil, ama viski alkol gibi ürünler daha ucuz KKTC de.
Araba filan da baya uygun gördüğüm kadarıyla asgari ücret 7 bin yazıyor ama yüzde kaçı ne kadar maaşla çalışıyor bilmiyorum

Arkadaşlar ekonomi olarak hangisi daha iyi alım gücü KKTC de daha yüksek diye biliyorum arkadaş tr den daha kötü ekonomisi diyor iddialaştık araba fiyatları vesaire tr ye göre çok uygun
Araba ve Alkol daha ucuz KKTC'de
Asgari ücret daha fazla ama hayat buna oranla daha da pahalı.

KKTC'de araba alkol ucuz diye biliyorum tabi oradan alkol alma planım var. 😬

Valla yan çar bizden daha iyi

Kıbrıs'ta ev kiraları sterlin ya da euro üzerinden oluyor diye biliyorum. En büyük sıkıntı bu.

KKTC Ekonomik olarak berbat. Her yıl Milyarlarca TL ekonomik yardım yapıyoruz. Türkiye, KKTC kendine yettiği zaman desteği kesmeyi planlıyor ancak şu anda desteği kesmemiz demek KKTC'nin düşüşü demek. Alım gücü olarak bizden fazla bir farkları yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,189,880
Üyeler
188,846
Son üye
erkanca
Geri