Araba filan da baya uygun gördüğüm kadarıyla asgari ücret 7 bin yazıyor ama yüzde kaçı ne kadar maaşla çalışıyor bilmiyorumÖzellikle Meyve ürünleri KKTC de çok pahalı.
Yani her ürün TR den ucuz değil, ama viski alkol gibi ürünler daha ucuz KKTC de.
Araba ve Alkol daha ucuz KKTC'deArkadaşlar ekonomi olarak hangisi daha iyi alım gücü KKTC de daha yüksek diye biliyorum arkadaş tr den daha kötü ekonomisi diyor iddialaştık araba fiyatları vesaire tr ye göre çok uygun
Valla yan çar bizden daha iyiArkadaşlar ekonomi olarak hangisi daha iyi alım gücü KKTC de daha yüksek diye biliyorum arkadaş tr den daha kötü ekonomisi diyor iddialaştık araba fiyatları vesaire tr ye göre çok uygun
KKTC Ekonomik olarak berbat. Her yıl Milyarlarca TL ekonomik yardım yapıyoruz. Türkiye, KKTC kendine yettiği zaman desteği kesmeyi planlıyor ancak şu anda desteği kesmemiz demek KKTC'nin düşüşü demek. Alım gücü olarak bizden fazla bir farkları yok.Arkadaşlar ekonomi olarak hangisi daha iyi alım gücü KKTC de daha yüksek diye biliyorum arkadaş tr den daha kötü ekonomisi diyor iddialaştık araba fiyatları vesaire tr ye göre çok uygun
DeğilValla yan çar bizden daha iyi
Hangi yan çarValla yan çar bizden daha iyi