Kl-asse Markt Klasse marka mouse alınır mı ?

çılgınHamsi

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
94
allah nasip ederse ve stok gelirse Ninjutso sora mouse alıcam ona mousepad önerisi max 500 tl

90x40 benim daha çok işime yarıyor ama kaite ve perfonmans için vazgeçerim.

allah nasip ederse ve stok gelirse Ninjutso sora mouse alıcam ona mousepad önerisi max 500 TL

90x40 benim daha çok işime yarıyor ama kaite ve perfonmans için vazgeçerim.
Eğer mouse pad derdinden sonuna kadar kurtulmak istsrsen direkt cozmic wraith al. Aşınma, pislenme, yok olma derdi yok güzel de pad. Sora, lamzu atlantis, viper ultimate ve g pro superlight ile kullandım default skatezleriyle. Hiç birinde üzmedi.

Eğer mouse pad derdinden sonuna kadar kurtulmak istsrsen direkt cozmic wraith al. Aşınma, pislenme, yok olma derdi yok güzel de pad. Sora, lamzu atlantis, viper ultimate ve g pro superlight ile kullandım default skatezleriyle. Hiç birinde üzmedi.
Sora mouseun bir sıkıntısı ve sorunu yok demi onu almayı duşunuyorum birde .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Onu koyucak yerim yok maalesef monitörün ayağı engelliyor beni baya

Longteng gerçekten baya iyi bir mouse pad alabilirsin

Sora mouseun bir sıkıntısı ve sorunu yok demi onu almayı duşunuyorum birde .

Onu koyucak yerim yok maalesef monitörün ayağı engelliyor beni baya
Tek sevmediğim yönü rahat değil pek

El boyuna bağlı bi durum, tutuş ve kullanım açısından en safe model lamzu atlantis
bu iki mousepad hangisi alsam daha iyi net bi karar veremedim yardımcı olursan

90x40 klavyeyide içine alıcak 48x40 alırsam mousepadsiz olucak klavye masada tek kalicak

90x40 klavyeyide içine alıcak 48x40 alırsam mousepadsiz olucak klavye masada tek kalicak
Bence klavyeyi kaplamayanı al, klavyeye bağlı olmadan istediğin yere koyup kullanırsın. Ben mesela çapraz koyuyorum mouse padi. Klavyeyle birleşik olduğunda istediğim şekilde tutamıyorum

Bence klavyeyi kaplamayanı al, klavyeye bağlı olmadan istediğin yere koyup kullanırsın. Ben mesela çapraz koyuyorum mouse padi. Klavyeyle birleşik olduğunda istediğim şekilde tutamıyorum
teşekkür ederim yorum için mousepad indirim bitmezse 24 alıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,902
Üyeler
175,126
Son üye
roronoazoro13132
Geri