Yorumları kötü gibi.SMARTBOX MOUSEPAD Smartbox Xxl Oyuncu Mousepad Dikişli 90x40 3 Mm Fiyatı, Yorumları - Trendyol
SMARTBOX MOUSEPAD Smartbox Xxl Oyuncu Mousepad Dikişli 90x40 3 Mm yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
4.5 puan almış. İlla ki kötü yorum olur. Bir de dümdüz mousepad alınıyor fazlasını vermeye gerek görmem kendi açımdan.Yorumları kötü gibi.
İlla kötü yorum olur da, bu ne moruq.SMARTBOX MOUSEPAD Smartbox Xxl Oyuncu Mousepad Dikişli 90x40 3 Mm Fiyatı, Yorumları - Trendyol
SMARTBOX MOUSEPAD Smartbox Xxl Oyuncu Mousepad Dikişli 90x40 3 Mm yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
bir süredir takip ediyorum 140-160 tl arası gidip geliyor. oralardan düştü. 129.90 yazdığına bakmayın2 lira sanırım indirim
Satıcı farklı benim attığım satıcının 1 tane kötü yorumu var o da kokuyor demişİlla kötü yorum olur da, bu ne moruq.
Bir kaç kişi daha böyle foto atmış, alıcaksanız bunu ona göre düşünün.
Mousenuz nedirBen aldım csgo da sağa sola fazla hareket ettirince mouse duraklıyor.yani hareket anında donma gibi bir his oluyor. kullandığım en berbat ürün. Yüzeyi kaygan hoş bir hissi var ancak anı haraketlerde sorun oluyor. Diğer mouse pad de herhangi bir sorun yok. Önermiyorum.