🔥İndirim Klasse Longteng Huoyun Gaming Mousepad 670TL

EREN PC

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
404
Zaten hep desensizin fiyatı düşük bi indirim yok desenlileri pahalıydı hep. Ama bu fiyata net alınır.

Zaten hep desensizin fiyatı düşük bi indirim yok desenlileri pahalıydı hep. Ama bu fiyata net alınır.
Vala desenliler bana çok kötü geldi geçen hafta kırmızı alcaktım sonra az beklim dedim 600 düşmüş bence en iyisi bu

Boyutu bana kötü geliyor açıkçası
Klavyeyi de kapsayan bir mousepad isterim

çok hoşuma giden bir mousepad 900 civarına almıştım tavsiye ederim

Boyutu bana kötü geliyor açıkçası
Klavyeyi de kapsayan bir mousepad isterim
Knk bu FPS oyuncuları için siteye bakarsen öyle modellerde var onlarında mouse alanı küçük oluyo kulanıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

çok hoşuma giden bir mousepad 900 civarına almıştım tavsiye ederim
Kalitesinden şüphem yok bakalım hybrit mouse pad hız olarak tatmin etcekmi

Son düzenleme:
Knk bu FPS oyuncuları için siteye bakarsen öyle modellerde var onlarında mouse alanı küçük oluyo kulanıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kalitesinden şüphem yok bakalım hybrit mouse pad hız olarak tatmin etcekmi
Bi bunun aynısının Huyoun Special edition olanı var mavi olan bi de control bir mousepadim var kaliteli bir markanın d glow açıkçası d glow daha pahalı ama klasse daha iyi bana göre hybrit tatmin ediyor bayağı. dot skatez de halledersen efsanevi kombo.

Yaklaşık 1.5 senedir 90x40 Pro modelini kullanıyorum. Üzerinde yemek yerim, çay içerim, haftada en az 4 gün CS2 oynarım, anlayacağınız yıpratacak her şekilde kullandım. Hala yüzeyi ilk günkü gibi pürüzsüz. Alacaklar fiyatına bakmadan alsın derim. Hissiyatı da mğkemmel.

Bende mouse pad arıyorum da speed yada hybrid mı alsam diye düşünüyorum klassede var mı öyle mousepadler fps oynuyorum yüksek sens yüksek dpi takılıyorum

Çok güzel mouse pad. Geçen sene daha pahalı fiyata almıştım. Tavsiye ederim kesinlikle.

Amazonda uzun süredir görüyorum farklı bir modelini arakadaşa almıştım geçen gün de kendime link dekini aldım yorumlar güzeldi . arkadaşa sordum nasıl memnunmusun diye daha açmadım dedi . Mouse klavye cloud 2 kulaklık almıştık ayrıca farklı zamanlarda adam daha hiçbirini kullanmamış eskileri bozulsun öyle diyor çıldırırsın ya .

Bende mouse pad arıyorum da speed yada hybrid mı alsam diye düşünüyorum klassede var mı öyle mousepadler fps oynuyorum yüksek sens yüksek dpi takılıyorum
Bu hybrid yüksek hassasiyetin varsa zaten speed kontlor edemezsin bu fiyateyken al

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,560
Üyeler
183,855
Son üye
CrawS
Geri