Yardım Klassegear Dot Skatez

ReelJoker

80+
Reaksiyon skoru
60

Link'de bulunan skatezleri almak istiyorum. Alıp kullanan varmı cam mousepad ile uyumu nasıl ? Ve site güvenilir mi? direk sitedenmi sipariş vereyim yoksa trendyol'da satışları mevcut fakat daha pahallı oradanmı sipariş vereyim ?

Mouse: Asus ROG Gladius III Wireless Aimpoint

Link'de bulunan skatezleri almak istiyorum. Alıp kullanan varmı cam mousepad ile uyumu nasıl ? Ve site güvenilir mi? direk sitedenmi sipariş vereyim yoksa trendyol'da satışları mevcut fakat daha pahallı oradanmı sipariş vereyim ?

obsidian dot al bütçe varsa ya da esptiger fire ice v2

Kendi sitesinden alabilirsin. Ben yeşil ve beyazlarını kullandım. Fiyatına göre iyi ürünler. Wraith'in kendi markalayıp sattıklarında diğer markalara göre daha az var. X-Raypad ve KlasseGear skatezleri var. İçlerinde 40 tane var. Wraith'in de denemek için aldım 20 tane var ve hepsi de dot değil. Bazılarının şekli farklı.

Ama cam mouse pad için bütçe çıkıyorsa şu ürün daha mantıklı olur.

Cam mousepad'de aşınma olayı sıkıntı. O yüzden en kalınlarını satıyorlar diyelim. Cam mouse padi düzgün temizlediğin sürece bir sürtünme olmadığından, ömrü uzun olanları alabilirsin. Burada kırmızı ve mor olanlar daha kalın olanlar. Benim attığım daha uzun ömürlü olsun diye yapılmış. İçerisinde 40 adet var. Ultra olanı daha uzun ömürlü.

Son düzenleme:

Hocam ben de yeşil renkli olanı Onyx var. Site güvenilir. Xraypad obsidian ile arasında kalmıştım. %70 Speed %30 Control hafif pürüzlü bir mouse pad ile kullanıyorum. IPI Float 8k ile 4 lü kullanımda 1.5 ay gitti sonra yenisini taktım. 40 lı gelmesi güzel bir artı. Xraypad çok fazla öneriliyor tercihi size bırakıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,658
Üyeler
186,924
Son üye
Crowley37
Geri