Selam.
Bu mousepad iyi mi? Bende şu an steelseries var qck galiba ama medium olduğu için küçük kalıyor bu yüzden değiştirmek istiyorum. Aslında xxl almak istiyordum masanın yarısını kaplayacak şekilde fakat bu mousepad de iyiymiş diye duydum ve boyutu da yeterli gibi. Sizce alınır mı yoksa:
Bunu mu almalıyım?
KlasseGear Longteng Huoyun Special Edition Tiger E-Sports Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz KlasseGear Longteng Huoyun Special Edition Tiger E-Sports Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! KlasseGear Longteng Huoyun Special Edition Tiger E-Sports Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 809,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Bu mousepad iyi mi? Bende şu an steelseries var qck galiba ama medium olduğu için küçük kalıyor bu yüzden değiştirmek istiyorum. Aslında xxl almak istiyordum masanın yarısını kaplayacak şekilde fakat bu mousepad de iyiymiş diye duydum ve boyutu da yeterli gibi. Sizce alınır mı yoksa:
STEELSERIES QCK XXL Gaming Mousepad Fiyat & Özellik | MediaMarkt
STEELSERIES QCK XXL Gaming Mousepad fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katıl.
www.mediamarkt.com.tr
Bunu mu almalıyım?