valla bana göre iyi ama fps oynamadığım için sana nasıl gelir bilemiyorumMouse güzel kayıyor mu hocam deneyimlerinizi aktarırsanız sevinirim
Mesaj otomatik birleştirildi:
evet hocam ben yüksek dpı oynadığım için sorun olmuyor pek
valla bana göre iyi ama fps oynamadığım için sana nasıl gelir bilemiyorumMouse güzel kayıyor mu hocam deneyimlerinizi aktarırsanız sevinirim
Mesaj otomatik birleştirildi:
evet hocam ben yüksek dpı oynadığım için sorun olmuyor pek
bana 40 bile yetmiyor 50 arıyorum oda yok ya 50x50 yada 70x50 yada 90 x 50 lazım90x40 al 30cm yükseklik fps oyunlarında yetersiz geliyor inanki az daha ver 40cm yükseklik olsun. en az 45x40 olmalı mouse pad
şuan kullanmaktayım miss gibi hissiyatı süperAmazonda indirimde sizce alınır mı kullandığım mouse glorıous model o wireless rahat kayar mı üzerinde eskiden steelseries qck large kullanıyordum ama şuan masama olmuyor ve çirkin duruyor
Alıyorum o zaman beğenmezsem iade ederim en kötüşuan kullanmaktayım miss gibi hissiyatı süper
Alınır ama yeni modelleri gelecek tabi bu fiyata değil.Amazonda indirimde sizce alınır mı kullandığım mouse glorıous model o wireless rahat kayar mı üzerinde eskiden steelseries qck large kullanıyordum ama şuan masama olmuyor ve çirkin duruyor
bu gün geldi daha şimdi koydum bal gibi akıyo ben 90x40 aldım öyle ağır bir plastik kokusuda yok sadece dibinden koklarsan geliyor koku bence alınırAmazonda indirimde sizce alınır mı kullandığım mouse glorıous model o wireless rahat kayar mı üzerinde eskiden steelseries qck large kullanıyordum ama şuan masama olmuyor ve çirkin duruyor