Cagdas1905
80+

- Reaksiyon skoru
 - 25

- Bütçe
 - 3000

2-3k bandında klavye arıyorum mekanik olsun ama çok sesli olmasın 

Son düzenleme: 

teşekkür ederim çok küçük görünüyorRed Dragon K530 RGB PRO
Henüz yeni aldım. Gayet memnunum. Kablosuz kullanabiliyorsunuz ve tepkime süreleri çok iyi. Ayrıca brown switch olduğu için diğer mekanik klavyelere nazaran daha gürültüsüz çalışır. Boyutu %60 olan bir klavye. Ben laptop kullandığıım için çantama sığdırabileceğim bir klavye bakıyordum şu an oldukça tatmin ediyor beni. Klavye ingilizce bir klavye ancak bakmadan yazıyorsanız pek sorun olmuyor. Kişisel tercihinize kalmış bir durum umarım çok problem değildir. Türkçe karakterler barınmıyor gördüğünüz üzere.

Klavye konusunda çok cahilim. Neden kimse bilindik markaları atmıyor![]()
YUNZII YZ87 Mekanik Klavye
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Kötüler çünküKlavye konusunda çok cahilim. Neden kimse bilindik markaları atmıyor![]()
Peki senin attığın ile onlar arasında ne gibi farklar var açıklar mısınKötüler çünkü
Basit bir şekilde anlatmak gerekirse switchleri daha kaliteli ve klavye daha uzun ömürlü.Peki senin attığın ile onlar arasında ne gibi farklar var açıklar mısın
3-5 pin hotswapPeki senin attığın ile onlar arasında ne gibi farklar var açıklar mısın
Bu konuda sana güveniyorum sipariş verdim. teşekkürler3-5 pin hotswap
Gasket mount
5000 mAh batarya ve 3 mod bağlantı
Özelleştirilebilir ARGB
Doubleshot PBT Keycaps
Milk custom switchler
Bu fiyat bantlarında ki diğer klavyelerde abs kasa abs keycap berbat switchler kullanılıyor.
Dostum teknik servis konusunda bir sorun yaşamam değilmi? @MuratTheFounderOfGaribanBu konuda sana güveniyorum sipariş verdim. teşekkürler