Klavye alacağım yardımlarınızı bekliyorum

Reaksiyon skoru
25
Bütçe
3000
2-3k bandında klavye arıyorum mekanik olsun ama çok sesli olmasın :)

Son düzenleme:
tavsiye diil ama elimde 2 adet asus mekanik klavye var memnunum klavyeden ama cok cabuk bozuluyr her 2 side garantiye gitti biri deg,şim biri tamir edildi sırf bu yüzden tavsiye etmiyorum ayrıca armory crete programı ile senkronu bazen hatalar veriyor logitek bakabilirsin

Red Dragon K530 RGB PRO

Henüz yeni aldım. Gayet memnunum. Kablosuz kullanabiliyorsunuz ve tepkime süreleri çok iyi. Ayrıca brown switch olduğu için diğer mekanik klavyelere nazaran daha gürültüsüz çalışır. Boyutu %60 olan bir klavye. Ben laptop kullandığıım için çantama sığdırabileceğim bir klavye bakıyordum şu an oldukça tatmin ediyor beni. Klavye ingilizce bir klavye ancak bakmadan yazıyorsanız pek sorun olmuyor. Kişisel tercihinize kalmış bir durum umarım çok problem değildir. Türkçe karakterler barınmıyor gördüğünüz üzere.

Red Dragon K530 RGB PRO

Henüz yeni aldım. Gayet memnunum. Kablosuz kullanabiliyorsunuz ve tepkime süreleri çok iyi. Ayrıca brown switch olduğu için diğer mekanik klavyelere nazaran daha gürültüsüz çalışır. Boyutu %60 olan bir klavye. Ben laptop kullandığıım için çantama sığdırabileceğim bir klavye bakıyordum şu an oldukça tatmin ediyor beni. Klavye ingilizce bir klavye ancak bakmadan yazıyorsanız pek sorun olmuyor. Kişisel tercihinize kalmış bir durum umarım çok problem değildir. Türkçe karakterler barınmıyor gördüğünüz üzere.
teşekkür ederim çok küçük görünüyor

o bütçelere custom klavye daha mantıklı aula f75 ya da ak820pro alabilirsin ayrıca connect gamede çok güzel klavyeler vardı onlar da iyidir

steelseries apex 3 tarzı klavye önerebilecek var mı yada bu klavye alınır mı ?

Klavye konusunda çok cahilim. Neden kimse bilindik markaları atmıyor :)

Peki senin attığın ile onlar arasında ne gibi farklar var açıklar mısın
3-5 pin hotswap
Gasket mount
5000 mAh batarya ve 3 mod bağlantı
Özelleştirilebilir ARGB
Doubleshot PBT Keycaps
Milk custom switchler

Bu fiyat bantlarında ki diğer klavyelerde abs kasa abs keycap berbat switchler kullanılıyor.

3-5 pin hotswap
Gasket mount
5000 mAh batarya ve 3 mod bağlantı
Özelleştirilebilir ARGB
Doubleshot PBT Keycaps
Milk custom switchler

Bu fiyat bantlarında ki diğer klavyelerde abs kasa abs keycap berbat switchler kullanılıyor.
Bu konuda sana güveniyorum sipariş verdim. teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu konuda sana güveniyorum sipariş verdim. teşekkürler
Dostum teknik servis konusunda bir sorun yaşamam değilmi? @MuratTheFounderOfGariban

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,156,973
Üyeler
183,787
Son üye
maksut
Geri