- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hot swap ne oluyor ilk defa duydumBen almazdım hot-swap değil. K87 Pro'ya da bakabilirsiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam ya vallah klavye bilgim sıfır %60 ta neyi kastediyor
Hot swap ne oluyor ilk defa duydumBen almazdım hot-swap değil. K87 Pro'ya da bakabilirsiniz.
Hot swap, switchleri kolayca değiştirilebilen klavyeler hocam. Bu dönemde çok önemli bana kalırsa. Herhangi bir switchiniz bozulsa hemen değiştirebilirsiniz.Hot swap ne oluyor ilk defa duydum
k68se hariç diğerleri kötü. Ziyoluang m96 mekanik değil zaten.Klavye alacam ve kararsız kaldım yardımcı olur musunuz ?
Ziyoluang m96
Kemove K68Se
Bkb5
Önerir misin k68ik68se hariç diğerleri kötü. Ziyoluang m96 mekanik değil zaten.
Sizin attığınız hot swap dimi ve bu amazon tr de gümrük vb şeyler yok dimi hiç alışveriş yapmadım daHot swap, switchleri kolayca değiştirilebilen klavyeler hocam. Bu dönemde çok önemli bana kalırsa. Herhangi bir switchiniz bozulsa hemen değiştirebilirsiniz.
%60 da klavye boyutu. Benim attığım klavye de mesela f tuşları yok yukarda dikkat ederseniz ama yine de fn+1 kullanınca yine f1 kullanmış olursunuz yani.
Evet hocam hot swap. Amazonda sorun yaşamazsınız.Önerir misin k68i
Sizin attığınız hot swap dimi ve bu amazon tr de gümrük vb şeyler yok dimi hiç alışveriş yapmadım da
hotswap değil ama yinede öneririm. rgb, low profile pbt keycapsler falan iyiÖnerir misin k68i
Hocam Brown switch len blue ya da redin ne farkı varHocam blue switch isterseniz arkadaşın attığı K75 yada ek871GTR tercih edebilirsiniz ama ek871 in satıcısı garanti konusunda biraz sıkıntılı. Haberiniz olsun.
Blue switch diğer ikisine göre daha sesli hemde baya. Brown switch tactile yani red olana göre biraz daha basma hissiyatı var. Brown ve redin sesi birbirine yakın ikisi de çok sesli olmaz hocam. Black switchte redin biraz daha tok sesli versiyonu.Hocam Brown switch len blue ya da redin ne farkı var
Siz hangisini önerirsinizBlue switch diğer ikisine göre daha sesli hemde baya. Brown switch tactile yani red olana göre biraz daha basma hissiyatı var. Brown ve redin sesi birbirine yakın ikisi de çok sesli olmaz hocam. Black switchte redin biraz daha tok sesli versiyonu.
Hmm anladım hocam klavye de ne önerirsiniz bunu mu https://www.amazon.com.tr/Geeky-GK6...7GBDLT?__mk_tr_TR=ÅMÅŽÕÑ&s=electronics&sr=1-1 yani iyi mi buHocam ben red yada brown öneririm. İkisi arasında temel fark brown tactile , red linear tür switchtir. Nasıl açıklarım tam bilmiyorum ama örnek üzerinden anlatayım. Mesela bir şey izlerken parmağınız bir tuşun üstünde olsun. Red switchte bir süre sonra eliniz yanlışlıkla tuşa basabilir. Brown switchte öyle bir sorun olmaz. Dediğim gibi sesleri birbirine yakın, aralarındaki temel fark bu. Pek açıklayıcı olmadı. Burdaki konudan bakabilirsiniz.
Red vs Brown switch farkları nedir ?
red ve brown arasındaki farklar nelerdir acaba ?forum.donanimarsivi.com