Neler Yeni

Klavye basmama sorunu

Toukhan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,473
İsim
Batuhan
Steam
TouKhan
Discord
TouKhan#0471
Reddit
u/akszforreal
Malum markadan klavye alalı 1.5 sene oldu outemu blue switch bir klavyem mevcut W-D-K tuşlarında sıkıntı var üfleyince 10-15 dakikalık bir süreliğine sıkıntı geçiyor. Var mı bi öneriniz garanti dışında?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayriyetten her zaman olmuyor parmağımı tuş üzerinde gezdirdikçe değişiyor tuşun durumu.

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,064
İsim
göksel yurtcan
Malum markadan klavye alalı 1.5 sene oldu outemu blue switch bir klavyem mevcut W-D-K tuşlarında sıkıntı var üfleyince 10-15 dakikalık bir süreliğine sıkıntı geçiyor. Var mı bi öneriniz garanti dışında?

Ayriyetten her zaman olmuyor parmağımı tuş üzerinde gezdirdikçe değişiyor tuşun durumu.
klavyeyi bilmeden nasıl bir şey söyleyelim

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan

Garantiye göndermekten başka çaren yok.

Toukhan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,473
İsim
Batuhan
Steam
TouKhan
Discord
TouKhan#0471
Reddit
u/akszforreal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Garantiye göndermekten başka çaren yok.
Garantiye geçtiğimiz yıl başı civarında gönderecektim fakat uğraşmak yerine (W tuşum bozuktu) ESDF kombinasyonuna geçiş yaptım bi süre sonra (yaklaşık 4 ay) W tuşunun sorunsuz çalıştığını gördüm ve 2-3 ay boyunca o durumda kullandım bi sıkıntı yaşamamıştım geçtiğimiz günlerde yine ESDF ye geçiş yaptım sorun çıkardığı için garantiyede göndermek istemiyorum dediğim gibi

şaşırmadım klavye sorunlu
Biliyorum dostum klavyenin sorunlu olduğunu ben aldığımda en uygun bu klavye vardı bütçem buna yetiyordu yapacak bir şey yok ayriyetten böyle sorunlarda yoktu forumlarda o vakitler

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Garantiye geçtiğimiz yıl başı civarında gönderecektim fakat uğraşmak yerine (W tuşum bozuktu) ESDF kombinasyonuna geçiş yaptım bi süre sonra (yaklaşık 4 ay) W tuşunun sorunsuz çalıştığını gördüm ve 2-3 ay boyunca o durumda kullandım bi sıkıntı yaşamamıştım geçtiğimiz günlerde yine ESDF ye geçiş yaptım sorun çıkardığı için garantiyede göndermek istemiyorum dediğim gibi

Biliyorum dostum klavyenin sorunlu olduğunu ben aldığımda en uygun bu klavye vardı bütçem buna yetiyordu yapacak bir şey yok ayriyetten böyle sorunlarda yoktu forumlarda o vakitler
O zaman arada bir üfleyerek vesayre temizlemeniz lazım.

Toukhan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,473
İsim
Batuhan
Steam
TouKhan
Discord
TouKhan#0471
Reddit
u/akszforreal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Toukhan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,473
İsim
Batuhan
Steam
TouKhan
Discord
TouKhan#0471
Reddit
u/akszforreal

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
2-3 ay idare etse yeter zaten ondan sonra laptop a geçiş yapmayı düşünüyorum
Ama yine de sizin yerinizde olsam garanti bitmeden garantiye yollarım o hakkımı kullanırım.

Toukhan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,473
İsim
Batuhan
Steam
TouKhan
Discord
TouKhan#0471
Reddit
u/akszforreal
Ama yine de sizin yerinizde olsam garanti bitmeden garantiye yollarım o hakkımı kullanırım.
Adeksstore'un hepsiburada mağazası üstünden almıştım garantinin kaç gün olacağından korkuyorum biraz 15-20 gün gibi bir süre durursa benim için gerçekten çok uzun bir sayı zaten 2 ayım var 1 ayını klavyesiz geçiremem alternatifimde yok ayriyetten

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,230
Üyeler
167,941
Son üye
Walker67
Top Bottom