Üşeniom yaGüncelle artık şu rehberi.
Evet, yazılımı mevcut.Yazılımı varmı makro atanabilecek rengi değiştirilecek falan
TKL klavye arıyordum 280TL'ye bunu buldum, Redragon incelemeni çok istiyorum umarım incelersin.Anlık satışa açık minimum fiyatı 355 TL olan Outemu Switch kullanan 87 tuşlu gayet F/P olmayan bir ürün yine de hayırlı olsun. 250TL'ye alınabilir.
Güzel incelemeSelamlar, baştan şunu söyleyeyim bu bütçede (250-300TL) ki en iyi blue switch mekanik klavye diyebilirim. Işık modları (fotoğraflar kalitesiz olabilir kusura bakmayın), tuş hissiyatı, sesi vb. özelliklerinden bahsedeyim biraz da; (sorunuz varsa yazabilirsiniz)
Boyutu, görünüşü ;
357.4 x 156.5 x 5 x 38.4 mm boyutunda
Alıntıyı görüntüle
Işık modları; FN + INS tuşu ile renk modları arasında geçiş sağlayabiliyoruz, FN + ↑ ve ↓ rgblerin ışığını kısıp açabiliyoruz, FN + → ve ← kombinasyonları ile rgb mod hızını arttırıp azaltabiliyoruz. Toplam 9 adet rgb modu var.
1-)Açılış Modu : Sağ üst ve sol alttan renkler geliyor ve ortada birleşiyor. (fotosunu atamadım.)
2-) Açıldıktan Sonraki Mod : Açık Mor Rengi ile bizi karşılıyor klavye
Alıntıyı görüntüle
3-) FN + INS kombinasyonu yaptığımızda ilk mod : Her tuşta rastgele renk bulunuyor ve bu renkler yanıp sönüyor.
Alıntıyı görüntüle
4-) FN + INS kombinasyonu yaptığımızda ikinci mod : Renkten renge geçiyor. (örn.maviden mora mordan pembeye pembeden kırmızıya)
fotoya gerek yok.
5-) FN + INS kombinasyonu yaptığımızda üçüncü mod : Bastığınız tuşun satırı sağdan sola, soldan sağa veya ortadan kenarlara doğru rastgele renkler ile yanıyor.
Alıntıyı görüntüle
6-)FN + INS kombinasyonu yaptığımızda dördüncü mod : Tuşlar rastgele şekilde, rastgele renkler ve belirli aralıklar ile yanıyor.
Alıntıyı görüntüle
7-) FN + INS kombinasyonu yaptığımızda beşinci mod : Hepimizin bildiği rainbow mod
Alıntıyı görüntüle
8 -) FN + INS kombinasyonu yaptığımızda altıncı mod : Bastığınız tuşun içinden dışına doğru ışıklar yanıyor.
Alıntıyı görüntüle
9-) FN + INS kombinasyonu yaptığımızda yedinci mod : Tüm tuşlar aynı anda farklı renklerle yanıyor.
Alıntıyı görüntüle
10-) FN + INS kombinasyonu yaptığımızda sekiz mod : Yukarı da ki mod ile aynı fakat tuşların rengi değişmiyor fakat bastığınız tuşun rengi değişiyor
fotoya gerek yok
11-) FN + INS kombinasyonu yaptığımızda dokuzuncu mod : Her satır yukardan aşağı aşağıdan yukarı doğru yanıyor.
Alıntıyı görüntüle
12-) Ekstra mod : bastığınız tuş aydınlanıyor (en sevdiğim mod)
fotoya da gerek yok
Tuş hissiyatı;
İnanılmaz güzel ve yumuşacık tabii ki de blue switch olduğu için sesli aksini iddia edemem. (Outemu Blue Switch)
Diğer Özellikleri :
Fabrikasyon olarak türkçe tuş dizilimi olması
TKL olması
Tam olarak fps oyuncuları için denebilir blue switch olması dışında
USB'nin ucu altın kaplama
Kutu ve kutunun içinden çıkanlar;
Kutu : yırttım biraz
Alıntıyı görüntüle
Kutunun içinden çıkanlar ;
-Klavye
-Kırmızı renkli tuş çıkartma aparatı
Alıntıyı görüntüle
-USB ucu koruyucu (fotosunu koyayım dedim)
Alıntıyı görüntüle
Son Düzenleme : 28.10.2020;
-Tuşlara hızlıca bastığınızda yay sesi çıkıyor bunu söyleyeyim diğer klavyelerde olduğu gibi
Hızlıca klavyenin incelemesi;
Redragon Dark Avenger - All RGB Effects and Typing Sound - YouTube
Eline sağlık klavye çıkması çok güzel bir şeySelamlar, baştan şunu söyleyeyim bu bütçede (250-300TL) ki en iyi blue switch mekanik klavye diyebilirim. Işık modları (fotoğraflar kalitesiz olabilir kusura bakmayın), tuş hissiyatı, sesi vb. özelliklerinden bahsedeyim biraz da; (sorunuz varsa yazabilirsiniz)
Boyutu, görünüşü ;
357.4 x 156.5 x 5 x 38.4 mm boyutunda
Alıntıyı görüntüle
Işık modları; FN + INS tuşu ile renk modları arasında geçiş sağlayabiliyoruz, FN + ↑ ve ↓ rgblerin ışığını kısıp açabiliyoruz, FN + → ve ← kombinasyonları ile rgb mod hızını arttırıp azaltabiliyoruz. Toplam 9 adet rgb modu var.
1-)Açılış Modu : Sağ üst ve sol alttan renkler geliyor ve ortada birleşiyor. (fotosunu atamadım.)
2-) Açıldıktan Sonraki Mod : Açık Mor Rengi ile bizi karşılıyor klavye
Alıntıyı görüntüle
3-) FN + INS kombinasyonu yaptığımızda ilk mod : Her tuşta rastgele renk bulunuyor ve bu renkler yanıp sönüyor.
Alıntıyı görüntüle
4-) FN + INS kombinasyonu yaptığımızda ikinci mod : Renkten renge geçiyor. (örn.maviden mora mordan pembeye pembeden kırmızıya)
fotoya gerek yok.
5-) FN + INS kombinasyonu yaptığımızda üçüncü mod : Bastığınız tuşun satırı sağdan sola, soldan sağa veya ortadan kenarlara doğru rastgele renkler ile yanıyor.
Alıntıyı görüntüle
6-)FN + INS kombinasyonu yaptığımızda dördüncü mod : Tuşlar rastgele şekilde, rastgele renkler ve belirli aralıklar ile yanıyor.
Alıntıyı görüntüle
7-) FN + INS kombinasyonu yaptığımızda beşinci mod : Hepimizin bildiği rainbow mod
Alıntıyı görüntüle
8 -) FN + INS kombinasyonu yaptığımızda altıncı mod : Bastığınız tuşun içinden dışına doğru ışıklar yanıyor.
Alıntıyı görüntüle
9-) FN + INS kombinasyonu yaptığımızda yedinci mod : Tüm tuşlar aynı anda farklı renklerle yanıyor.
Alıntıyı görüntüle
10-) FN + INS kombinasyonu yaptığımızda sekiz mod : Yukarı da ki mod ile aynı fakat tuşların rengi değişmiyor fakat bastığınız tuşun rengi değişiyor
fotoya gerek yok
11-) FN + INS kombinasyonu yaptığımızda dokuzuncu mod : Her satır yukardan aşağı aşağıdan yukarı doğru yanıyor.
Alıntıyı görüntüle
12-) Ekstra mod : bastığınız tuş aydınlanıyor (en sevdiğim mod)
fotoya da gerek yok
Tuş hissiyatı;
İnanılmaz güzel ve yumuşacık tabii ki de blue switch olduğu için sesli aksini iddia edemem. (Outemu Blue Switch)
Diğer Özellikleri :
Fabrikasyon olarak türkçe tuş dizilimi olması
TKL olması
Tam olarak fps oyuncuları için denebilir blue switch olması dışında
USB'nin ucu altın kaplama
Kutu ve kutunun içinden çıkanlar;
Kutu : yırttım biraz
Alıntıyı görüntüle
Kutunun içinden çıkanlar ;
-Klavye
-Kırmızı renkli tuş çıkartma aparatı
Alıntıyı görüntüle
-USB ucu koruyucu (fotosunu koyayım dedim)
Alıntıyı görüntüle
Son Düzenleme : 28.10.2020;
-Tuşlara hızlıca bastığınızda yay sesi çıkıyor bunu söyleyeyim diğer klavyelerde olduğu gibi
Hızlıca klavyenin incelemesi;
Redragon Dark Avenger - All RGB Effects and Typing Sound - YouTube
Hiç bir sorun yaşamadım fakat bu bütçedeki her klavyede olduğu gibi bir yay sesi var.Hocam merhaba, uzun zaman geçmiş ama buralardaysan ürün hakkında tecrübelerini yazar mısın? Herhangi bir sorunu var mı hala kullanıyor musun? 300 liraya almalı mıyım ?
çatur çutur sesler çıkarıyor en sevdiğim :dHayır yok diye biliyorum şu ana kadar da yaşamadım.
Acaba uzun süredir kullandığınız klavye de her hangi bir sıkıntı çıktı mı ? Tavsiye eder misiniz?Üşeniom ya