Neler Yeni

Klavye Elektirik çarpıyor

Kaleci

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Ferhat
Gamepower Ogre RGB Kırmızı Switch Mekanik Gaming Klavye satın aldım elektirik çarpıyor bugün bir arakadasa sordum kendisinde de aynı sorun olduğu söyledi Normal olduğunu düşünmüyorum ben ama sormak istedim size etrafı metal olduğu için carpması normalmi ?

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,014
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
5V elektrikle çalışıyor. 5V insan vücuduna zarar vermez. :)

Kaleci

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Ferhat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Zarar vermiyor evet ama ayağım betona deyince az da olsa bir elektiriklenme oluyor normal mi bu ? 😂😂

keremgencer_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
489
İsim
Kerem Gencer
Bende yok elektrik falan. Neyin üstünde kullanıyorsun klavyeyi?

Kaleci

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Ferhat
Sunta masada acaba diyorum şuan ki kasam eski bir kasa bazen betona bastığım zaman kasaya elim değince elektrik çarpıyor ondan olabilirmi kasa çok eski yeni kasam pazartesi geliyor ve kasalarda topraklama olayı diye bir şey vsr mi ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende yok elektrik falan. Neyin üstünde kull klavyeyi?

keremgencer_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
489
İsim
Kerem Gencer
Sunta masada acaba diyorum şuan ki kasam eski bir kasa bazen betona bastığım zaman kasaya elim değince elektrik çarpıyor ondan olabilirmi kasa çok eski yeni kasam pazartesi geliyor ve kasalarda topraklama olayı diye bir şey vsr mi ?
Bilmiyorum benimki mousepad üstünde belki ondandır.

Kaleci

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Ferhat
Benimki de mousepad üzerinde ama çarpıyor neyse bakalım pazartesi sistem gelecek o zamanda olursa klawye iade ederim

64Bit

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
347
İsim
Umut-Gün
Gamepower Ogre RGB Kırmızı Switch Mekanik Gaming Klavye satın aldım elektirik çarpıyor bugün bir arakadasa sordum kendisinde de aynı sorun olduğu söyledi Normal olduğunu düşünmüyorum ben ama sormak istedim size etrafı metal olduğu için carpması normalmi ?
blue switchi var aynı klavyenin rainbowu bende ki rgbden dicem saçma olucak muhtemelen kullandığın yüzey ile alakalı olabilir

Kaleci

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Ferhat
Benimki de mousepad üzerinde ama çarpıyor neyse bakalım pazartesi sistem gelecek o zamanda olursa klawye iade ederim

blue switchi var aynı klavyenin rainbowu bende ki rgbden dicem saçma olucak muhtemelen kullandığın yüzey ile alakalı olabilir

Bir arkadaşa verdim denesin diye ondada çarpmış ama sorun şu ki onun kasasında da elektirik carpiyormus bu durumda pazartesi gelecek sistemde deniyecegim

64Bit

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
347
İsim
Umut-Gün

Bir arkadaşa verdim denesin diye ondada çarpmış ama sorun şu ki onun kasasında da elektirik carpiyormus bu durumda pazartesi gelecek sistemde deniyecegim
garantisi var ise gönder garantiye yenisini yollasınlar uğraşma fazla bozulur fln sonra

Kaleci

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Ferhat
Daha yeni aldım geri iade ederim garantiyle uğraşamam

Teşekkür ederim

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Daha yeni aldım geri iade ederim garantiyle uğraşamam

Teşekkür ederim
Aldığın gibi iade et dostum o klavye kronik basmama sorunlu 3 ay sonra tuşların temassızlık yapar.

Top Bottom