Neler Yeni

Klavye+HDD Almak Mı Klavye Almak Mı ?

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,538
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam
haktanugur3
Twitter
haktanugur3
Discord
haktanugur3
Reddit
haktanugur3

Vaffid

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Emre Onat Kayışoğlu
Arkadaşlar bütçem 250TL civarında.
Elimde 240GB ssd var yetmemeye başladı HDD alırsam oradan kazanıyorum.
Elimde dandik bir tane mekanik klavye var blue switch sesinden rahatsız olduğum için klavye alıyorum.
Peki sizce hangisini alırsam benim için daha iyi olur ?
1. Seçenek:
Philips Momentum Klavye
WD Caviar Black 500GB

2.Seçenek:
Razer Cynosa Lite
Bu diğer ikiliden biraz daha ucuz kalan para ile mouse pad falan alırım büyük ihtimalle.

Telefondan yazıyorum yazım yanlışları yapmış olabilirim kusura bakmazsanız sevinirim.
HDD yi şimdiden al klavyen var zaten onun acelesi yok bence Bir de Razer Cynosa Lite ın rgb leri çok kötü harflerin yarısı aydınlanıyor yarısı aydınlanmıyor o fiyata gamepower ogre RGB red switch modeline bakabilirsin hatta daha ucuz bile olabilir deri bilek destekli. Donanım Arşivi YouTube kanalında mevcut klavye

melih abuaf

80+ Gold
En İyi Cevap
6
HDD yi şimdiden al klavyen var zaten onun acelesi yok bence Bir de Razer Cynosa Lite ın RGB leri çok kötü harflerin yarısı aydınlanıyor yarısı aydınlanmıyor o fiyata gamepower ogre RGB red switch modeline bakabilirsin hatta daha ucuz bile olabilir deri bilek destekli. Donanım Arşivi YouTube kanalında mevcut klavye
Mekanik istemiyorun o click sesinden sıkıldım artık.

REİS05

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Yavuz Cesur
Öncelik herzaman ihtiyaçtır. Bu yüzden 1. seçenek senin için daha avantajlı olacaktır.

!ROGStrix!

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Elimde dandik bir tane mekanik klavye var blue switch sesinden rahatsız olduğum için klavye alıyorum.
1. Seçenek:
Philips Momentum Klavye
WD Caviar Black 500GB

2.Seçenek:
Razer Cynosa Lite
Bu diğer ikiliden biraz daha ucuz kalan para ile mouse pad falan alırım büyük ihtimalle.

Telefondan yazıyorum yazım yanlışları yapmış olabilirim kusura bakmazsanız sevinirim.
1

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Samet KARAKAŞ
1. Seçenek:
Philips Momentum Klavye
WD Caviar Black 500GB

2.Seçenek:
Razer Cynosa Lite

Aslında sen kendin cevap vermişsin. HDD lazımsa 1.seçeneği al tabii ki.

Kaan Lothbrok

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
773
İsim
kaan emre
Birinci seçenek bence hocam. HDD ihtiyaç.

Marten

80+
1. Seçenek:
Philips Momentum Klavye
WD Caviar Black 500GB

2.Seçenek:
Razer Cynosa Lite

1 Güzel Olur Ama , 2 Razer Olduğu İçin Tercih Edilebilir Artan Para İle Mouse Pad Alıp Daha Sonrasında İse HDD Yerine 120 GB SSD İşini Görecektir Bence

EFEOZUPAK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
EFE ÖZÜPAK
1 secenk daha doğru olur

Vaffid

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Emre Onat Kayışoğlu
Mekanik istemiyorun o click sesinden sıkıldım artık.
red switch lerde maviler kadar click yok hatta redde click sesi yok biliyosundur belki ayrıca redlerin yazım hissiyatı blue lardan çok daha iyi bence
Bende xiaomi MİİİW klavyesi var red switch eğer rgb takıntın yoksa ona da bakabilirsin 300 tl sadece beyaz aydınlatması var ama

melih abuaf

80+ Gold
En İyi Cevap
6
red switch lerde maviler kadar click yok hatta redde click sesi yok biliyosundur belki ayrıca redlerin yazım hissiyatı blue lardan çok daha iyi bence
Bende xiaomi MİİİW klavyesi var red switch eğer RGB takıntın yoksa ona da bakabilirsin 300 TL sadece beyaz aydınlatması var ama
Link varmı hocam beyaz aydınlatma severim çünkü 300TL gibi bir fiyatsa alabilirim.

Vaffid

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Emre Onat Kayışoğlu
Top Bottom