Neler Yeni

Klavye kulaklık önerisi olan yazabilirmi

barça

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Baran yılmaz
nasıl bi klavye kulaklık almak lazım önersi olan varmı arkadaşlar bütçe 3 4 k

cornlov

80+ Bronze
Şuan güncel fiyatlarını tam bilmiyorum ama,
Bunları kullanıyorum ve çok memnunum
Klavye; E-yooso z94 red switch
Kulaklık;Hyperx cloud silver

barça

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Baran yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şuan güncel fiyatlarını tam bilmiyorum ama,
Bunları kullanıyorum ve çok memnunum
Klavye; E-yooso z94 red switch
Kulaklık;Hyperx cloud silver

Game Power Kai Titanium Siyah 7.1 Surround Hi-Fi Manyetik Pad RGB Gaming Kulaklık (2x Cooling Pad Hediyeli)Game Power Kai Titanium Siyah 7.1 Surround Hi-Fi Manyetik Pad RGB Gaming Kulaklık

cornlov

80+ Bronze
Şahsi alışveriş tecrubelerime dayanarak söylüyorum. Tamamen kendi şahsi düşüncemdir. Bir firmayı kötülemek veya karalamak gibi bir amacım yok.
"Ever*st, Ramp*ge,GamePow*r,JamesDonk*y" markalarını tavsiye etmem.

Quersa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Nuri
Şahsi alışveriş tecrubelerime dayanarak söylüyorum. Tamamen kendi şahsi düşüncemdir. Bir firmayı kötülemek veya karalamak gibi bir amacım yok.
sana katılıyorum ama çok bütçen yoksa gamepower'ın kullaklıkları rampage'in mouseları güzel oluyor f/p bakımından

barça

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Baran yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
vala ben pek anlamam ama bi önerin varmı klavye kulaklık maus
Mesaj otomatik birleştirildi:

peki bi nerin varmı klavye maus kulaklık 3 4 k civarı

barça

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Baran yılmaz
hocam hepsi aynı sitede bulabilirmiyiz bu dediklerinden hepsi burda olasa iyi olurdu kulaklık maus klvye hepsini almaya düşünüyorum

hocam hepsi aynı site olsa alacam klavye maus kulaklık kaç gündür bakıyorum bulamadım

Quersa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Nuri
hocam hepsi aynı sitede bulabilirmiyiz bu dediklerinden hepsi burda olasa iyi olurdu kulaklık maus klvye hepsini almaya düşünüyorum
aula f75'i sahibinden.com'dan alabilirsin
diğerlerinide başka siteden almak isterseniz 400-800 TL arası fazla para ödemek zorunda kalırsınız
zaten aynı siteden aldığınız zaman tek bir kargoda size ulaşmıyor farklı paket olarak geliyor ürünler ama sizin tercihiniz

monster klavyede burdan hangi sitelerden satıldığına bakabilirsiniz

cornlov

80+ Bronze

hocam hepsi aynı site olsa alacam klavye maus kulaklık kaç gündür bakıyorum bulamadım
Açık konuşayım, Amazon satıcılı ürünleri almaya özen gösteriyorum. En azından iade vs'de çok sorun yaşamıyorum. Amazon'da bulamazsam Hepsiburada satıcılı arıyorum. Oradan veya şuradan al diyemem kendi fikrim bu yönde. Ve fare için öneri yapamam o konuda yanıltmak istemem.

Top Bottom