itopyadaydı sanırım dogru mudurHs80 vardı indirimde bitmediyse alınır
Wireless olan model alınmazHs80 vardı indirimde bitmediyse alınır
Evetitopyadaydı sanırım dogru mudur
hocam kulaklık basımı cok agrıtmasın sıkmasın yeter bazen 7-8 saat oyun oynuyorum klavyede ona gore bılek desteklı olsa daha guzel olur dıye dusunuyorumSahibindende aula f75 1500-1700 bandinda bulabilirseniz alın
En son gaming gende akko klavyeler icin indirim vardi.Aula istemiyorun derseniz onlara bakabilirsiniz
Kulaklik olarak genel kullanim icinse hs80max kaliteli fakat uzun vadede kafa bandi zarar goruyor.Fakat parcalari satiliyor.Ugrasmam derseniz cloud 3 wireless bakabilirsiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Wireless olan model alınmaz
Hs80max 60saat sunarken wireless 20saat sunuyor
Bilek desteği ekstra alırsınız.Eskisi gibi bilek destekli klavye yok bende önceden kullanırdım fakat bilek desteksiz bence en rahatı olabilir.Ek olarak hs80i ben 1.5yıl boyunca kullandım tek şikayetim belirttiğim durumdu.Onun haricinde başka kulaklıklara geçtiğim zaman kalitesini daha da fark ettiriyordu.Şu an aktif olarak cloud 3 wireless kullanıyorum.Ses seviyesi hs80 ile yarısamaz fakat benım hs80 kabloluydu onun için wirelesse geçme dönemim gelmiştihocam kulaklık basımı cok agrıtmasın sıkmasın yeter bazen 7-8 saat oyun oynuyorum klavyede ona gore bılek desteklı olsa daha guzel olur dıye dusunuyorum
anladım hocam hs80max mı yoksa hs80 mı mantıklı olur pekı bır de anakartımda wıreless adaptoru yok suan onu da almam gerekıyor muBilek desteği ekstra alırsınız.Eskisi gibi bilek destekli klavye yok bende önceden kullanırdım fakat bilek desteksiz bence en rahatı olabilir.Ek olarak hs80i ben 1.5yıl boyunca kullandım tek şikayetim belirttiğim durumdu.Onun haricinde başka kulaklıklara geçtiğim zaman kalitesini daha da fark ettiriyordu.Şu an aktif olarak cloud 3 wireless kullanıyorum.Ses seviyesi hs80 ile yarısamaz fakat benım hs80 kabloluydu onun için wirelesse geçme dönemim gelmişti
Hs80 max tabii ki.Adaptör kısmına gelirsek gaming kulaklıkların yanında usb girişli adaptör geliyor anakarta veya kasaya takıp kullanıyorsunuz.Ekstra bir şey almanıza gerek yokanladım hocam hs80max mı yoksa hs80 mı mantıklı olur pekı bır de anakartımda wıreless adaptoru yok suan onu da almam gerekıyor mu
tamamdır hocam tesekkur ederım klavyede akko da tam hangı modelı onerırsın hocamHs80 max tabii ki.Adaptör kısmına gelirsek gaming kulaklıkların yanında usb girişli adaptör geliyor anakarta veya kasaya takıp kullanıyorsunuz.Ekstra bir şey almanıza gerek yok
Akakçede gördüğünüz siteler güvenilirdir %90 ki sorunuza gelirsek evettamamdır hocam tesekkur ederım klavyede akko da tam hangı modelı onerırsın hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
pckolık guvenılır mıdır ?
hs80max her yerde 8 k da orada 6k o yuzden sorayım dedım arada 2-2,5k fark varAkakçede gördüğünüz siteler güvenilirdir %90 ki sorunuza gelirsek evet