Neler Yeni

Klavye , kulaklık onerısı

murat611

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Murat
Bütçe
10000
Merhaba arkadaslar yenı kulaklık klavye almak ıstıyorum 10k gıbı bır butcem var ustune de cıkabılırım onerınız ne olur fps oyunları oynuyorum genelde cs2 delta force gıbı

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,078
İsim
Emir
Sahibindende aula f75 1500-1700 bandinda bulabilirseniz alın
En son gaming gende akko klavyeler icin indirim vardi.Aula istemiyorun derseniz onlara bakabilirsiniz

Kulaklik olarak genel kullanim icinse hs80max kaliteli fakat uzun vadede kafa bandi zarar goruyor.Fakat parcalari satiliyor.Ugrasmam derseniz cloud 3 wireless bakabilirsiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hs80 vardı indirimde bitmediyse alınır
Wireless olan model alınmaz
Hs80max 60saat sunarken wireless 20saat sunuyor

murat611

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Murat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sahibindende aula f75 1500-1700 bandinda bulabilirseniz alın
En son gaming gende akko klavyeler icin indirim vardi.Aula istemiyorun derseniz onlara bakabilirsiniz

Kulaklik olarak genel kullanim icinse hs80max kaliteli fakat uzun vadede kafa bandi zarar goruyor.Fakat parcalari satiliyor.Ugrasmam derseniz cloud 3 wireless bakabilirsiniz

Wireless olan model alınmaz
Hs80max 60saat sunarken wireless 20saat sunuyor
hocam kulaklık basımı cok agrıtmasın sıkmasın yeter bazen 7-8 saat oyun oynuyorum klavyede ona gore bılek desteklı olsa daha guzel olur dıye dusunuyorum

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,078
İsim
Emir
hocam kulaklık basımı cok agrıtmasın sıkmasın yeter bazen 7-8 saat oyun oynuyorum klavyede ona gore bılek desteklı olsa daha guzel olur dıye dusunuyorum
Bilek desteği ekstra alırsınız.Eskisi gibi bilek destekli klavye yok bende önceden kullanırdım fakat bilek desteksiz bence en rahatı olabilir.Ek olarak hs80i ben 1.5yıl boyunca kullandım tek şikayetim belirttiğim durumdu.Onun haricinde başka kulaklıklara geçtiğim zaman kalitesini daha da fark ettiriyordu.Şu an aktif olarak cloud 3 wireless kullanıyorum.Ses seviyesi hs80 ile yarısamaz fakat benım hs80 kabloluydu onun için wirelesse geçme dönemim gelmişti

murat611

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Murat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bilek desteği ekstra alırsınız.Eskisi gibi bilek destekli klavye yok bende önceden kullanırdım fakat bilek desteksiz bence en rahatı olabilir.Ek olarak hs80i ben 1.5yıl boyunca kullandım tek şikayetim belirttiğim durumdu.Onun haricinde başka kulaklıklara geçtiğim zaman kalitesini daha da fark ettiriyordu.Şu an aktif olarak cloud 3 wireless kullanıyorum.Ses seviyesi hs80 ile yarısamaz fakat benım hs80 kabloluydu onun için wirelesse geçme dönemim gelmişti
anladım hocam hs80max mı yoksa hs80 mı mantıklı olur pekı bır de anakartımda wıreless adaptoru yok suan onu da almam gerekıyor mu

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,078
İsim
Emir
anladım hocam hs80max mı yoksa hs80 mı mantıklı olur pekı bır de anakartımda wıreless adaptoru yok suan onu da almam gerekıyor mu
Hs80 max tabii ki.Adaptör kısmına gelirsek gaming kulaklıkların yanında usb girişli adaptör geliyor anakarta veya kasaya takıp kullanıyorsunuz.Ekstra bir şey almanıza gerek yok

murat611

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Murat
Hs80 max tabii ki.Adaptör kısmına gelirsek gaming kulaklıkların yanında usb girişli adaptör geliyor anakarta veya kasaya takıp kullanıyorsunuz.Ekstra bir şey almanıza gerek yok
tamamdır hocam tesekkur ederım klavyede akko da tam hangı modelı onerırsın hocam

pckolık guvenılır mıdır ?

Son düzenleme:

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,078
İsim
Emir
tamamdır hocam tesekkur ederım klavyede akko da tam hangı modelı onerırsın hocam

pckolık guvenılır mıdır ?
Akakçede gördüğünüz siteler güvenilirdir %90 ki sorunuza gelirsek evet

murat611

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Murat

Arthur♛Morgan

80+ Silver