Klavye Modifiye Ettim

louis bloom

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,164
Merhaba Arkadaşlar. Corsair K55 Pro XT Klavyeme küçük çaplı bir modifiye yaptım. W A S D Space ve Shift Tuşlarının kenarlarını zımparalayarak şeffaf hale getirdim ve bence çok şık oldu. Yapımı beni biraz yorduğu için şimdilik bu tuşlara yapabildim.
5D393C24-4526-4BBD-BDDC-898FE629B10F.jpeg

3190593A-037F-4AB9-BF3B-57440369E59E.jpeg

F230AE38-F328-46C1-A3B9-41EEC4D4C387.jpeg

eğer zımpara makineniz varsa 2 dakika da yapabilirsiniz. ancak benim olmadığı için elimle zımparaladım ve boyayı baya zor çıkartabildim. Tuşlar çizilmedi mi diye düşünmeyin 80 numara ağaç zımparası ile yaptım plastiği çizmeden boyasını akıtıyor. Su + 80 Numara Ağaç Zımparası (Kahverengi) ile yaparsanız pürüsüzsüz oluyor. Bi kaç tuşu daha yapacağım ancak el ile zor olduğu için şimdilik bu kadar :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ayriyeten eklemeyi unuttum ESC tuşunu komple zımparalayıp Metalik Gri ye boyadım oranın ustune bir kac malzeme alıp custom ESC tuşu yapacağım 200/300 tl vermek yerine :D

Tüm tuşlara yapmalısın bence. :)
Monitörü ne zaman modifiye edeceksin?

Tüm tuşlara yapmalısın bence. :)
Monitörü ne zaman modifiye edeceksin?
QOSMOMQOOQ önce kasayı modifiye ettim hocam sizlerle paylaşmıştım beyaza boyamıştım sonra neyi etsem diye düşünürken aklıma klavye geldi klavyenin de modifiyesini tam bitirdiğimde monitöre gecmeyi düşünüyorum:D

butun tuslara yapılırsa daha guzel olabilir benim g213 e yaparsam ne olur? yeni klavye alıcam zaten
(kesin alırsın .d)

QOSMOMQOOQ önce kasayı modifiye ettim hocam sizlerle paylaşmıştım beyaza boyamıştım sonra neyi etsem diye düşünürken aklıma klavye geldi klavyenin de modifiyesini tam bitirdiğimde monitöre gecmeyi düşünüyorum:D
Klavyenin enter ve silme tuşunu yaptıktan sonra daha fazla yapma. Bu şekilde daha hoş durur.

Monitöre ne yapacaksın? :D

butun tuslara yapılırsa daha guzel olabilir benim g213 e yaparsam ne olur? yeni klavye alıcam zaten
(kesin alırsın .d)
hocam zimpara olmadan tum tuslara yapmam su anlik zor gibi elle yapmak baya yoruyor enter ctrl vb. gibi tuslari da modifiye edip simdilik salmayi düşünüyorum bi zimpara makinesi alana kadar

Klavyenin enter ve silme tuşunu yaptıktan sonra daha fazla yapma. Bu şekilde daha hoş durur.

Monitöre ne yapacaksın? :D
hocam odyssey G7 nin arka aydinlatmasini sevmiyorum oraya oyun atmosferi ile odaklanabilen bi led döşemeyi düşünüyorum pzt/salı gibi yaparım paylasirim sizlerle sistemi komple modifiye edip bi sistem modifiye rehberi konusu acilir :D ayriyeten sistemi beyaza boyamistim konusu var profilimde oneriyorum arkadaslar hala akma vb. hicbir sey olmadi

hocam zimpara olmadan tum tuslara yapmam su anlik zor gibi elle yapmak baya yoruyor enter ctrl vb. gibi tuslari da modifiye edip simdilik salmayi düşünüyorum bi zimpara makinesi alana kadar
hocam ışıkları sizinki kadar guclu olmayan bi klavyeye yaparsam ne olur klavyenizin ışıgını kısıp fotografını atarmısınız

hocam odyssey G7 nin arka aydinlatmasini sevmiyorum oraya oyun atmosferi ile odaklanabilen bi led döşemeyi düşünüyorum pzt/salı gibi yaparım paylasirim sizlerle sistemi komple modifiye edip bi sistem modifiye rehberi konusu acilir :D
Çok iyi olur.

Merhaba Arkadaşlar. Corsair K55 Pro XT Klavyeme küçük çaplı bir modifiye yaptım. W A S D Space ve Shift Tuşlarının kenarlarını zımparalayarak şeffaf hale getirdim ve bence çok şık oldu. Yapımı beni biraz yorduğu için şimdilik bu tuşlara yapabildim. Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

eğer zımpara makineniz varsa 2 dakika da yapabilirsiniz. ancak benim olmadığı için elimle zımparaladım ve boyayı baya zor çıkartabildim. Tuşlar çizilmedi mi diye düşünmeyin 80 numara ağaç zımparası ile yaptım plastiği çizmeden boyasını akıtıyor. Su + 80 Numara Ağaç Zımparası (Kahverengi) ile yaparsanız pürüsüzsüz oluyor. Bi kaç tuşu daha yapacağım ancak el ile zor olduğu için şimdilik bu kadar :D

ayriyeten eklemeyi unuttum ESC tuşunu komple zımparalayıp Metalik Gri ye boyadım oranın ustune bir kac malzeme alıp custom ESC tuşu yapacağım 200/300 TL vermek yerine :D
hayber iksten kazık yemek yok artık 🤣

Fena durmuyor rgb desteği varsa o tuşları farklı renk atayarak daha hoş bir görüntü elde edebilirsin.

Fena durmuyor rgb desteği varsa o tuşları farklı renk atayarak daha hoş bir görüntü elde edebilirsin.
evet her tusa ayri renk atanabiliyor iCue yazilimi üzerinden onu da denedimde tek renk daha cazip geldi esc yi custom yapayim bi de yeterli olur bana

evet her tusa ayri renk atanabiliyor iCue yazilimi üzerinden onu da denedimde tek renk daha cazip geldi esc yi custom yapayim bi de yeterli olur bana
Bencede hepsini yapsan iyi durmayabilir esc belki Enter de olabilir ama diğerlerini yapmak bana da mantıklı gelmedi ve çok zahmetli olabilir 😅

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,183,977
Üyeler
187,911
Son üye
aliicik
Geri