ATK Mercury öneririm bende kumaş ped mikrofonu vs baya tatmin etti yeni aldım siyah.
benim çok bir bilgim yok ekipmanlarda
maalesef benimde çok bir bilgim yok
Aynen ben tam alırken beyazı bitmişti mecbur siyah aldım siyah RGB yanıyor beyaz sadece mavi sanırım bu arada.bu dimi hocam?![]()
ATK Mercury I eSports Kulaklık
Kulaklık ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
fiyati da baya uygunmus
Hocam kendim +annem + babam uzerinden hesap acsam parolapara cashbacki de gelir mi?Yeni hesap açıp hepsinden 500tl cashback alabilirsin iyzico üzerinden
Kulaklık olarak atk mercury veya cloud III![]()
VXE R1 Wireless Mouse
Önemli: VXE R1 Wireless Mouse ürününün Pro - Pro Max modelleri, VGN Dragonfly 4K Hz USB Reciever Dongle ürünü ile uyumluluk göstermektedir. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha...wraithesports.com
Parolapara 18 yaş üstüysen gelirHocam kendim +annem + babam uzerinden hesap acsam parolapara cashbacki de gelir mi?
parolapara tc kimlik onayı falan istiyor banka hesabı gibi düşünHocam kendim +annem + babam uzerinden hesap acsam parolapara cashbacki de gelir mi?
klavye mouse senin onerdiklerini alacagim hocamparolapara tc kimlik onayı falan istiyor banka hesabı gibi düşün
kulaklık olarak atk mercury düşünüyorsan fiyat olarak gayet iyi kampanyalarla uyguna geliyor ekstraklavye mouse senin onerdiklerini alacagim hocam
bi tek kulaklik kaldi ona da sonra karar veririm daha var almama
tesekkurler