mouse :Merhabalar
KALİTELİ KLAVYE VE MOUSE ÖNERİSİ YAPABİLİRSENİZ SEVİNİRİM.
Klavye tercihen red switch, mekanik olmasıdır.
Full klavye arıyorum knk teşekkür ederim.Türkiye Direkt Posta olarak ayarla, yeni kullanıcıysan burdan da 77TLlik ödenek alabilirsin. 991TL'ye gelicek.GAMAKAY MK61 Kablolu Mekanik Klavye Gateron Optik Anahtar Pudding Tuş Kapakları RGB 61 Tuşlu Sıcak takılabilir Oyun Klavyesi Yeni Versiyon
Yalnızca US$46.99, en iyi GAMAKAY MK61 Gateron Optik Anahtarlı Kablolu Mekanik Klavye, Puding Tuşları, RGB 61 Tuşlu Çalışırken Değiştirilebilir Oyun Klavyesi - Yeni Versiyon. Bu 2023 mekanik klavye ile en iyi oyun deneyimini elde edin. Gateron optik anahtarlarla hızlı yanıt süresinin ve sorunsuz...tr.banggood.com
Mouse olarak da buna bakabilirsin.
milletin 53 birime aldığı şeyi bizim yaklaşık 1000e almamız koyuyo lanTürkiye Direkt Posta olarak ayarla, yeni kullanıcıysan burdan da 77TLlik ödenek alabilirsin. 991TL'ye gelicek.GAMAKAY MK61 Kablolu Mekanik Klavye Gateron Optik Anahtar Pudding Tuş Kapakları RGB 61 Tuşlu Sıcak takılabilir Oyun Klavyesi Yeni Versiyon
Yalnızca US$46.99, en iyi GAMAKAY MK61 Gateron Optik Anahtarlı Kablolu Mekanik Klavye, Puding Tuşları, RGB 61 Tuşlu Çalışırken Değiştirilebilir Oyun Klavyesi - Yeni Versiyon. Bu 2023 mekanik klavye ile en iyi oyun deneyimini elde edin. Gateron optik anahtarlarla hızlı yanıt süresinin ve sorunsuz...tr.banggood.com
Mouse olarak da buna bakabilirsin.
Full klavye arıyorum knk teşekkür ederim.
Oralara girsek çıkamayız 1K için bile acayip iyi fiyatı. Gateron Switch Puding K. vs.milletin 53 birime aldığı şeyi bizim yaklaşık 1000e almamız koyuyo lan
Güzel klavye de membran olduğunu biliyorsun değil miŞuan en sıcak ona bakıyorum
Y1 güzel aslında naysla 1kya falan getirilir belkiEvet. Full klavye olarak 1k ya mekanik klavye bulamıyorum. Mecbur onu alıcam gibi.