Plakasının rengi mi yoksa keycapslerinin mi?İner
Rengi bana göre değil.
PlakaPlakasının rengi mi yoksa keycapslerinin mi?
Sistem full siyahta benimPlakasının rengi mi yoksa keycapslerinin mi?
Plakasının rengi mi yoksa keycapslerinin mi?
Boyamak için uygun videoda belirtiyordu, modüler bir klavye zaten. Ayrıca ek siyah/beyaz keycapslerle geliyordu.Plaka
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sistem full siyahta benim
1300TL için para tuzağı.MSI Vigor GK30 Combo RGB Siyah Kablolu Klavye Mouse Seti Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI Vigor GK30 Combo RGB Siyah Kablolu Klavye Mouse Seti fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Vigor GK30 Combo RGB Siyah Kablolu Klavye Mouse Seti özelliklerini incele, 1.699,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bu nasıldır hocam kullanan var mı? K55 mi bumu?Pusat K3 Pro Mekanik Oyuncu Klavyesi | Monster Notebook
Pusat K3 Pro Mekanik Gaming Klavye, 18 farklı RGB ışık modu ile kullanıcısına oyun oynarken büyüleyici bir atmosfer yaratıyor. İncelemek için hemen tıklayın!www.monsternotebook.com.tr
Membran klavyeye o parayı vermem bende alıcam şuan bunu düşünüyorum bi ara çok popülerdi bence güzelBu nasıldır hocam kullanan var mı? K55 mi bumu?
Yorumları oku herkes beğenmiş tavsiye ediyorAlırsanız yazın hocam bana ben 1 ay sonra alıcam.