Klavye nasıl temizlenir ?

Erikli Damacanası

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
957
Klavyem tuşlar çok pis ve dokunduğumda yapışkanlık hiissediyotum nasıl temizleme lazım klavyem redragon kumara r552

tuşları çıkarıp yıka iyice kuruladıktıan sonra takarsın.
edit:içinde elektronik bir bağlantı falan yoksa*

Fırça kullanarak temizleyebilirsin.

Tuşları söküp bir kasenin içine deterjan döküp tuşları temizliyorum ben, klavyeyi de fırça ve saç kurutma makinesi ile temizliyorum.

Önce klavyenin bi fotoğrafını çek. Sonra tuşları tek tek çıkar, orta boyutta bi kaba kabın yarısından biraz az olacak şekilde ılık su koy. İçine göz kararı deterjan koy (fairy öneririm). Tuşları kabın içine koy ve 10-15 dakika kadar orada beklesin. Tuşlar orda beklerken sen de bi fırça veya kulak temizleme çubuğuyla klavyeni temizle. Çıkardığın tuşları kurumaya bırak. En son olarak tuşları tekrar tak (En başta çektiğin fotoğraftan yardım alabilirsin.).

Tuşları ve mekanikse switchleri teker teker çıkarın.Ardından bir ıslak mendil veya bir toz bezi yardımıyla temizleyin.Eğer uğraşmak istiyorsanız elektrikli süpürge ile,yoksa ben o kadar zaman ayıramam derseniz de saç kurutma makinası ile içindeki tozları alabilirsiniz.Eğer tuşlarınızın silinmeyeceğine inanıyorsanız islak mendil yardımıyla temizleyip,takabilirsiniz.

Tuşlarını söküp silersin basit bir işlem.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,760
Üyeler
183,887
Son üye
Kaloriferci Ahmet
Geri