Ben klavyeyi söktüm içindeki kartı incitmeden bir kenara koydum tuşları çamaşır suyuna yatırdım, klavyeyi de banyoda çamaşır suyuyla fırçaladım tertemiz oldu. 1 gün kuruttum balkonda sonra yerine taktım.aranızda temizleyen var mı nasıl temizlenir klavye youtubeda videolarında tuşları söküp yıkıyorlar bende yapmalı mıyım öyle siz yaptıysanız nasıl yaptınız ?
ondan var bende çıkarırım yaparım dedin gibiTuşları böyle bir şeyle çıkartıp yıka veya sil klavye gövdesinin de tozunu ve kirini silmen yeterli.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Elinle de çıkartabilirsin fakat daha zor olur.
knk 1 gün uzun sürer ben en iyisi tuşları silimBen klavyeyi söktüm içindeki kartı incitmeden bir kenara koydum tuşları çamaşır suyuna yatırdım, klavyeyi de banyoda çamaşır suyuyla fırçaladım tertemiz oldu. 1 gün kuruttum balkonda sonra yerine taktım.
Zaten 9 senelik klavye olduğu için öyle yaptım. Diğer türlü pisliği geçmezdiondan var bende çıkarırım yaparım dedin gibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
knk 1 gün uzun sürer ben en iyisi tuşları silim
iyice kurumasından emin olmak için bir havlu beze tüm tuşları ser 10 dk beklet ardından kuru bezle hepsini tek tek silebilirsin yada kurutma makinesiyle hemen kurtabilirsin fakat tuşlar eriyebilir oyüzden çok fazla kurutma makinesini tercih etmeni önermempeki knk tuşlar sonra ne zaman kurur
havlu bezle 10 dk bekletim sonra tek tek silip 10 15 dk bekleyeyim sonra iyice kurumasını iyi miiyice kurumasından emin olmak için bir havlu beze tüm tuşları ser 10 dk beklet ardından kuru bezle hepsini tek tek silebilirsin yada kurutma makinesiyle hemen kurtabilirsin fakat tuşlar eriyebilir oyüzden çok fazla kurutma makinesini tercih etmeni önermem
öyle yaparsan iyi olurhavlu bezle 10 dk bekletim sonra tek tek silip 10 15 dk bekleyeyim sonra iyice kurumasını iyi mi
çok gerek yok ama sökebilirsin birde kabloyla uğraşmazsınknk peki klavyenin kasasını temizlerken pc den sökümmi