klavye nasıl temizlenir ????

TahaCel

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
10,607
aranızda temizleyen var mı nasıl temizlenir klavye youtubeda videolarında tuşları söküp yıkıyorlar bende yapmalı mıyım öyle siz yaptıysanız nasıl yaptınız ?

Tuşları söküp kolonyayla temizleyebilirsiniz.

aranızda temizleyen var mı nasıl temizlenir klavye youtubeda videolarında tuşları söküp yıkıyorlar bende yapmalı mıyım öyle siz yaptıysanız nasıl yaptınız ?
Ben klavyeyi söktüm içindeki kartı incitmeden bir kenara koydum tuşları çamaşır suyuna yatırdım, klavyeyi de banyoda çamaşır suyuyla fırçaladım tertemiz oldu. 1 gün kuruttum balkonda sonra yerine taktım.

Tuşları böyle bir şeyle çıkartıp yıka veya sil klavye gövdesinin de tozunu ve kirini silmen yeterli.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Elinle de çıkartabilirsin fakat daha zor olur.
ondan var bende çıkarırım yaparım dedin gibi

Ben klavyeyi söktüm içindeki kartı incitmeden bir kenara koydum tuşları çamaşır suyuna yatırdım, klavyeyi de banyoda çamaşır suyuyla fırçaladım tertemiz oldu. 1 gün kuruttum balkonda sonra yerine taktım.
knk 1 gün uzun sürer ben en iyisi tuşları silim

ondan var bende çıkarırım yaparım dedin gibi

knk 1 gün uzun sürer ben en iyisi tuşları silim
Zaten 9 senelik klavye olduğu için öyle yaptım. Diğer türlü pisliği geçmezdi :) .
Kolay gelsin sana.

bir kovaya sirkeli su koy ılık su tuşları söküp o suyun için de beklet tuşlar beklerkende klavyenin kasasını ıslak mendil ve kulak çubuğu yardımıyla sil

bir kovaya sirkeli su koy ılık su tuşları söküp o suyun için de beklet tuşlar beklerkende klavyenin kasasını ıslak mendil ve kulak çubuğu yardımıyla sil
peki knk tuşlar sonra ne zaman kurur

peki knk tuşlar sonra ne zaman kurur
iyice kurumasından emin olmak için bir havlu beze tüm tuşları ser 10 dk beklet ardından kuru bezle hepsini tek tek silebilirsin yada kurutma makinesiyle hemen kurtabilirsin fakat tuşlar eriyebilir oyüzden çok fazla kurutma makinesini tercih etmeni önermem

iyice kurumasından emin olmak için bir havlu beze tüm tuşları ser 10 dk beklet ardından kuru bezle hepsini tek tek silebilirsin yada kurutma makinesiyle hemen kurtabilirsin fakat tuşlar eriyebilir oyüzden çok fazla kurutma makinesini tercih etmeni önermem
havlu bezle 10 dk bekletim sonra tek tek silip 10 15 dk bekleyeyim sonra iyice kurumasını iyi mi

Geri