Polat Alengir
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 581
kral jet 75 trendyolda 3750 falan 150 kod veriyor 3500e geliyor bende öyle yani bi.bak istersenSeni dinleyeceğim galiba ama hala önerilere açığım
kral jet 75 trendyolda 3750 falan 150 kod veriyor 3500e geliyor bende öyle yani bi.bak istersenSeni dinleyeceğim galiba ama hala önerilere açığım
FİNAL500 KODUNU KULLANSANA
hayırlı olsun canım satıcı betaplus dikkat et benim scyrox v6 patlak çıktı yarın iadeye göndereceğim inşallah seninki sorunuz gelir.aldık gitti mchose teşekkür ederim hepinize
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
denedim de bitti dedi ben de aldım gitti valla
gaminggen o işte zaten değil mi yoksahayırlı olsun canım satıcı betaplus dikkat et benim scyrox v6 patlak çıktı yarın iadeye göndereceğim inşallah seninki sorunuz gelir.
kanka valla benim şansıma kötü deneyim oldu birdahada almam o satıcıdan bir şeygaminggen o işte zaten değil mi yoksa
yoksa sen hiç polislikten atılmadın mı
bu markayı her sitede bunlar satıyor başka satıcı yoktu, gaminggenden kulaklık aldım memnun oldm bakalım sıkıntı çıkarsa değiştiririm artık ya da iade olursa tabikanka valla benim şansıma kötü deneyim oldu birdahada almam o satıcıdan bir şey
kankam bunlar gaminggen değil benim mouse sıkıntılı geldi aradım numaralarını numaradan şey yazıyor gaming.gen.tr parantez içinde Beta plus teknoloji vesaire bir şeyler yazıyor adama diyorum ki ben Trendyol Beta plus satıcısından şöyle bir mouse aldım adam direk bana şey diyor lafınızı kestiğim için özür dilerim de bizim Beta plus ile alakamız yok diyorum şaka mı yapıyorsunuz nasıl alakanız yok başlıkta bile Şu an konuştuğum kişinin isminde bile Beta plus geçiyor şey diyor bizi onun alt bayisi gibi düşünebilirsiniz işte onlar bizim üst markamız biz onların alt bayisi gibi bir şeyiz vesaire diyor ilgimiz yok diyor yani herkes öyle sanıyormuş Beta plusala ggt nin aynı olduğunu ben de öyle sanıyordum ve ona güvenerek aldım pişmanım ya şimdi yarın kargoya vereceğim Bir hafta sonra sonuca bakalım haklı olduğum için büyük ihtimal iade yaparlar iade yapmazlarsa da benim bu işten hem midem bulanır hem de peşine düşerim ya oldu oldu olmadı yapacak bir şey yok.bu markayı her sitede bunlar satıyor başka satıcı yoktu, gaminggenden kulaklık aldım memnun oldm bakalım sıkıntı çıkarsa değiştiririm artık ya da iade olursa tabi
haydaaa sıkıntı şu klavyeyi öğrenci evime söyledm ben memleketteyim haftaya pzt bakabilicem sıkıntı olmaz inşallah sana da çok geçmiş olsun kankam alırsın hakkını inşallahkankam bunlar gaminggen değil benim mouse sıkıntılı geldi aradım numaralarını numaradan şey yazıyor gaming.gen.tr parantez içinde Beta plus teknoloji vesaire bir şeyler yazıyor adama diyorum ki ben Trendyol Beta plus satıcısından şöyle bir mouse aldım adam direk bana şey diyor lafınızı kestiğim için özür dilerim de bizim Beta plus ile alakamız yok diyorum şaka mı yapıyorsunuz nasıl alakanız yok başlıkta bile Şu an konuştuğum kişinin isminde bile Beta plus geçiyor şey diyor bizi onun alt bayisi gibi düşünebilirsiniz işte onlar bizim üst markamız biz onların alt bayisi gibi bir şeyiz vesaire diyor ilgimiz yok diyor yani herkes öyle sanıyormuş Beta plusala ggt nin aynı olduğunu ben de öyle sanıyordum ve ona güvenerek aldım pişmanım ya şimdi yarın kargoya vereceğim Bir hafta sonra sonuca bakalım haklı olduğum için büyük ihtimal iade yaparlar iade yapmazlarsa da benim bu işten hem midem bulanır hem de peşine düşerim ya oldu oldu olmadı yapacak bir şey yok.
normalde 14 gün iade hakkı var iade etmeleri lazımhaydaaa sıkıntı şu klavyeyi öğrenci evime söyledm ben memleketteyim haftaya pzt bakabilicem sıkıntı olmaz inşallah sana da çok geçmiş olsun kankam alırsın hakkını inşallah
ben bunlara ana bacı düz gitmez miyim abicim
sen klavyeyi 4k ya mı aldın ?senin sonucu da merakla beklicem burada