klavye nasıl temizlenir ????

aranızda temizleyen var mı nasıl temizlenir klavye youtubeda videolarında tuşları söküp yıkıyorlar bende yapmalı mıyım öyle siz yaptıysanız nasıl yaptınız ?
tuşları tek tek sök hafif ılık bir suda bırak sulu boya fırçasının ucuna çok az kolonya damlat sil sonra toz olunca tekrar dök kolonya tekrar sil en son tuşları fön makinesi ile kurut tak

benimki mekanik olduğu için tuşları sökmesi zor. Ben fön makinesi ile hava tutuyorum tozların bir kısmı çıkıyor zaten ardından tuşların üstünü metal aksamları ıslak mendil ile siliyorum.

aranızda temizleyen var mı nasıl temizlenir klavye youtubeda videolarında tuşları söküp yıkıyorlar bende yapmalı mıyım öyle siz yaptıysanız nasıl yaptınız ?
Önce keycap dediğimiz sembollerin olduğu tuşları çıkartın.Ardından onları temizleyin.Onları temizledikten sonra klavyenizin açık kalan kısmını ve switch aralarını fırça ile temizleyin

Hayret hipoya batır diyen çıkmamış. (!)
Çok uğraşmak istemiyorsan , tuşların arasında ince nemli bez gezdir. Ben öyle temizliyorum tuş çıkarmaya gerek kalmıyor.

Bazı klavyelerin tuşu çıkarılmaz ama çıkartılıyorsa;
Önce tuşları çıkartıp bi kase suya atıyorsun sonra içine deterjan döküyorsun yeteri kadar.
Sonra nemli bezi alıyorsun ama öncesinde klavyenin yüzeyine fıs fıs yap ve güzelce sil ve kalan heryerine.
Tuşları geri yerine tak.
BAŞARILI ARTIK CİLLOP GİBİ KLAVYENİZ VAR.

Önce keycap dediğimiz sembollerin olduğu tuşları çıkartın.Ardından onları temizleyin.Onları temizledikten sonra klavyenizin açık kalan kısmını ve switch aralarını fırça ile temizleyin
keycap sembolleri nedir ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bazı klavyelerin tuşu çıkarılmaz ama çıkartılıyorsa;
Önce tuşları çıkartıp bi kase suya atıyorsun sonra içine deterjan döküyorsun yeteri kadar.
Sonra nemli bezi alıyorsun ama öncesinde klavyenin yüzeyine fıs fıs yap ve güzelce sil ve kalan heryerine.
Tuşları geri yerine tak.
BAŞARILI ARTIK CİLLOP GİBİ KLAVYENİZ VAR.
bişey merak ediyorum youtubede felanda herkes sabunlu suya felan batırıyor tuşları tuşların yazıları silinmiyor mu ?

bişey merak ediyorum youtubede felanda herkes sabunlu suya felan batırıyor tuşları tuşların yazıları silinmiyor mu ?
O tuşların kalitesine göre değişir,mesela Msi klavyen vardır onların tuşlarının yazıları silinmez ama bilinmeyen veya dandik (ucuz) bir klavyenin hemen silinir.

O tuşların kalitesine göre değişir,mesela Msi klavyen vardır onların tuşlarının yazıları silinmez ama bilinmeyen veya dandik (ucuz) bir klavyenin hemen silinir.
Benim klavyem gamepower saber rgb youtubeda bir tane adam bu klavyeyi temizliyordu suya felan batiriyordu sabunlu silinmiyordu benim kide silinmez dimi

Benim klavyem gamepower saber rgb youtubeda bir tane adam bu klavyeyi temizliyordu suya felan batiriyordu sabunlu silinmiyordu benim kide silinmez dimi
Seninki silinmez ama klavyeyi silerken dikkatli ol RGB'lere falan gelmesin.

keycap sembolleri nedir ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kastım keycap'i anlatmaya çalışmaktı.Yani keycap üzerinde semboller olan şey olduğunu

Geri