Neler Yeni

Klavye Öneri Steelseries Apex Pro-Razer Blackwidow V4 PRO- Logitech G915

Mgkmn8

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mertcan
Öncelikler herkese selamlar arkadaşlar iyi forumlar. Bilgisayar sistemlerimi komple yenileyeceğim(klavye-mouse-mousepad-kulaklık-monitör-bilek desteği). bu işlemler arasında bir zamandır ciddi araştırma içerisindeyim lakin teori ve pratik arasında ciddi farklar var arzu edersiniz ki. Klavyeler arasında eleyerek bu son üç klavye ile baş başa kalmış durumdayız. bunlardan daha iyi olduğunu düşündüğünüz varsa önerilere de açığım. Siz değerli üyelerden ricam bu ürünleri kullanmış olan ya da bilgi sahibi tecrübeli arkadaşlarımdan tercihimde bana yardımcı olmasıdır. Cihazların kronik problemleri var mıdır? uzun kullanımda ne problemler yaşatır veya yaşatır mı? rgb aydınlatmaları doyurucu mu? kaliteli mi? ürün kalitesi dayanımı nasıldır ? tuş ömürleri nasıldır? cihazların programları işlevlimidir? cihazların işlevleri ve görselleride benim için önemli. Dediğim gibi son 2 gündür uyumuyorum ciddi araştırmalar yaptım ama neticede sizlerle de bilgi paylaşımı yapmak istedim. yardımcı olursanız çok sevinirim..

Steelseries Apex Pro
Razer Blackwidow V4 PRO
Logitech G915 LIGHTSPEED

şimdiden her birinize ayrı ayrı teşekkür ederim.

Ekler

• 61rWwAlgT-L._AC_UF1000,1000_QL80_.jpg
    61rWwAlgT-L._AC_UF1000,1000_QL80_.jpg
    56.8 KB · Hit: 16
  • ces-g915-wireless-gallery-topdown.png
    ces-g915-wireless-gallery-topdown.png
    791.8 KB · Hit: 16
  • https___medias-p1.phoenix.razer.com_sys-master-phoenix-images-container_h53_h4e_9668729339934_...jpg
    https___medias-p1.phoenix.razer.com_sys-master-phoenix-images-container_h53_h4e_9668729339934_...jpg
    248.4 KB · Hit: 15

Zelrael

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
367
İsim
Enes Var
Öncelikler herkese selamlar arkadaşlar iyi forumlar. Bilgisayar sistemlerimi komple yenileyeceğim(klavye-mouse-mousepad-kulaklık-monitör-bilek desteği). bu işlemler arasında bir zamandır ciddi araştırma içerisindeyim lakin teori ve pratik arasında ciddi farklar var arzu edersiniz ki. Klavyeler arasında eleyerek bu son üç klavye ile baş başa kalmış durumdayız. bunlardan daha iyi olduğunu düşündüğünüz varsa önerilere de açığım. Siz değerli üyelerden ricam bu ürünleri kullanmış olan ya da bilgi sahibi tecrübeli arkadaşlarımdan tercihimde bana yardımcı olmasıdır. Cihazların kronik problemleri var mıdır? uzun kullanımda ne problemler yaşatır veya yaşatır mı? rgb aydınlatmaları doyurucu mu? kaliteli mi? ürün kalitesi dayanımı nasıldır ? tuş ömürleri nasıldır? cihazların programları işlevlimidir? cihazların işlevleri ve görselleride benim için önemli. Dediğim gibi son 2 gündür uyumuyorum ciddi araştırmalar yaptım ama neticede sizlerle de bilgi paylaşımı yapmak istedim. yardımcı olursanız çok sevinirim..

Steelseries Apex Pro
Razer Blackwidow V4 PRO
Logitech G915 LIGHTSPEED

şimdiden her birinize ayrı ayrı teşekkür ederim.
Bütçen kaç? Ben 3'ünüde önermem

Mgkmn8

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mertcan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bu klavyeleri alabilecek kadar bütçem var dostum. önermemenin sebebi nedir peki? ortalama 5-15 bin arası bir bütçem var

Mgkmn8

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mertcan
Hiç anlamadığım konular desem ayıp olur mu acaba ? custom yapmamın bana artısı ve eksisi ne olacaktır?

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,289
İsim
yusuf ecer
bu klavyeleri alabilecek kadar bütçem var dostum. önermemenin sebebi nedir peki? ortalama 5-15 bin arası bir bütçem var
customun dıbıne vurabılecegın klavyeler var @freygasm
5-15 bütçeye her tada layik klavye bulursun :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hiç anlamadığım konular desem ayıp olur mu acaba ? custom yapmamın bana artısı ve eksisi ne olacaktır?
Bütçeniz çok çok iyi. Hazır klavyelerde bulamayacağınız bir çok şeyi vadediyor custom veya hazır bazı modeller. Bunlardan bazıları
Daha uzun ömür, daha premium görünüş ve tuş hissiyatı
İstediğiniz şekilde switch, keycaps değiştirme şansı vs vs
%75 klavyeler sizin için uygun mu? Klavyede hissiyat mı arıyorsunuz yoksa snap tap vs gibi özellikler mi?

Mgkmn8

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mertcan
5-15 bütçeye her tada layik klavye bulursun :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bütçeniz çok çok iyi. Hazır klavyelerde bulamayacağınız bir çok şeyi vadediyor custom veya hazır bazı modeller. Bunlardan bazıları
Daha uzun ömür, daha premium görünüş ve tuş hissiyatı
İstediğiniz şekilde switch, keycaps değiştirme şansı vs vs
%75 klavyeler sizin için uygun mu? Klavyede hissiyat mı arıyorsunuz yoksa snap tap vs gibi özellikler mi?
Tam boy klavyeleri tercih ediyorum alışkanlık gereği açıkçası. Klavyede oyuncakları severim yani incik boncuk detayları işlevli işlevsiz özellikleri diyebilirim. görsel açıdan da tatmin olabilmek istiyorum(ışıklandırma duruş vs.) hissiyatımın kaliteli olmasını keyifli olmasını tabii ki istiyorum ama snaptap gibi özelliklere hayır dememek adına bütçem biraz normal seviyenin üzerinde ama illa ki bu olsun bu parayı veriyim demekte yanlış olur. klasik bir terim olan F/P-G ürün lazım bana aslında seçtiğim klavyelerden az çok anlaşılmıştır umarım ne aradığım.

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,289
İsim
yusuf ecer
Tam boy klavyeleri tercih ediyorum alışkanlık gereği açıkçası. Klavyede oyuncakları severim yani incik boncuk detayları işlevli işlevsiz özellikleri diyebilirim. görsel açıdan da tatmin olabilmek istiyorum(ışıklandırma duruş vs.) hissiyatımın kaliteli olmasını keyifli olmasını tabii ki istiyorum ama snaptap gibi özelliklere hayır dememek adına bütçem biraz normal seviyenin üzerinde ama illa ki bu olsun bu parayı veriyim demekte yanlış olur. klasik bir terim olan F/P-G ürün lazım bana aslında seçtiğim klavyelerden az çok anlaşılmıştır umarım ne aradığım.
Tam boy klavyeleri her gün gta vice city helikopter görevi yapmıyorsanız kesinlikle önermiyorum, %75, tkl bu işin en olması gereken hali diyebilirim tüm tuşlar var zaten. Ki %100 istemeniz direkt olarak iyi seçenekleri eliyor işinizi görür seviyesine çekiyor önerebileceğim ürünleri. %75 okey derseniz ona göre öneri yapabilirim.

Mgkmn8

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mertcan
Tam boy klavyeleri her gün gta vice city helikopter görevi yapmıyorsanız kesinlikle önermiyorum, %75, tkl bu işin en olması gereken hali diyebilirim tüm tuşlar var zaten. Ki %100 istemeniz direkt olarak iyi seçenekleri eliyor işinizi görür seviyesine çekiyor önerebileceğim ürünleri. %75 okey derseniz ona göre öneri yapabilirim.
dinliyorum o vakit önerilerinizi. tam boy istememin sebebi hesaplamalar vs gibi matematiksel işlerde kullanıyorum üst numaralara göre daha pratik oluyor diye. çok önemli değil bi dandik klavye alırım ofis işleri için..

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,289
İsim
yusuf ecer
dinliyorum o vakit önerilerinizi. tam boy istememin sebebi hesaplamalar vs gibi matematiksel işlerde kullanıyorum üst numaralara göre daha pratik oluyor diye. çok önemli değil bi dandik klavye alırım ofis işleri için..
Alışmanız gerçekten 5 maksimum 10 gün sürcek merak etmeyin. Dediğim gibi aynı tuşlar 75de de var.
Şuan mekanik kısmında alabileceğiniz en güzel ürünlerden biri bu;
Tamamen aluminyum kasa, qmk/via desteği, hotswap, güzel ve tok switchler var üzerinde. Eğer hotswap ne demek bilmiyorsanız; mekanik klavyelerde en iyi klavyeyi dahi alsanız bir gün çift basma, basmama gibi sorunlar yaşayacaksınız. Hotswap ise bunun önüne geçiyor, lehim yapmadan usb takar gibi switch değiştirme şansı sunuyor. Renkleri kendinize göre seçip alabilirsiniz tamamen zevkinize kalmış. Ayrıca pro modelinde batarya daha büyük.
Eğer hall effect bir klavye arıyorsanız wooting harici ben kullanmam ama;
Alabileceğiniz güzel ürünlerden biri. Alu kasa, rapid trigger-snap tap vs gibi şeyler arıyorsanız sizi çok tatmin edecektir. Ses ve hissiyat açısından HE klavyeler mekanik klavyelerin yanına bile yaklaşamaz aklınızda olsun. Ayrıca snap tap gibi özellikler kullanıcaksanız kablolu modda açabiliyorsunuz. İlk attığım klavye tamamen kablosuz.

Zelrael

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
367
İsim
Enes Var
5k civarında rainy75 bakabilirsin, bütçenin üst kısımlarında in-stock türkiyede satılan çok iyi bir seçenek yok şu an. Eğer bekleyebilirsen Alexotos/Black Simon gibi kanallardan bütçende olan beğendiğin bi group buyda olan klavye bul, rational keys discordunda interest check aç eğer ilgi görürse türkiyede group buy açabilir rational keys

Top Bottom