Yardım ⌨️ KLAVYE ÖNERİLERİ 🔥

Reaksiyon skoru
96
Arkadaşlar ücret konusunda pek takıntılı değilim istediğim özellikler şunlar
Beyaz gri tonlarda olması
%60 olması
Wireless olması ve kopma takılma olmaması e sporcuyum ve katiyen yavaşlığa tahamülüm yok
MS değeri düşük falan olsun işte daha ben tuşa basmadan algılayabilsin
Aynı anda birçok tuşa bastığımda algılayabilsin elimde ogre RGB var ve bu bile aynı anda tuşlara basınca bazen algılayamıyor şimdide herkeze teşekkür ederim

%60 olması
Wireless olması ve kopma takılma olmaması e sporcuyum ve katiyen yavaşlığa tahamülüm yok
Aynı anda birçok tuşa bastığımda algılayabilsin elimde ogre RGB var ve bu bile aynı anda tuşlara basınca bazen algılayamıyor şimdide herkeze teşekkür ederim
Basmadan algılayabilirsini tam anlamadım artık tusa basmadandami algılıyor cidden soruyorum o nasıl birseymiş

Basmadan algılayabilirsini tam anlamadım artık tusa basmadandami algılıyor cidden soruyorum o nasıl birseymiş
Ya yok kanka bu h değeri yüksek oluyor gec tepki olmasın istiyorum demek istediğim şey oydu bastığım an geçikme değeri en düşük klavyelerden olsun istedim 😅 sen yanlış anlamışsın
Post automatically merged:

Düşük gecikmeye sahip klavye demek istedim 😅

%60 olması
Hocam e sporcuyum yazmışsınız yani e spor için kablolu klavye daha mantıklı ayrıca hangi oyundan ilerliyorsunuz?

Hocam e sporcuyum yazmışsınız yani e spor için kablolu klavye daha mantıklı ayrıca hangi oyundan ilerliyorsunuz?
Evet kablolu daha iyi fakat kablolu klavyelerde sorunlar yaşıyoruz bu yüzden gerektiğinde kablo takmak konforu ayrı bir güzellik oluyor rekabetçi oyunlarda bu arada

Üst bütçeler için daha iyi öneriler gelecektir tabi fakat Kemove K68 in beyazı varsa ona bakabilirsin en son vardı diye hatırlıyorum.

Teldeyim atamıyorum akşam atabilirsem atarım

Geri