Neler Yeni

Yardım Klavye Önerir Misiniz?

Genc0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Faruk Efe Genç
Bütçe
1200
Merhaba Klavye önerisi arıyorum %100 lük klavye olmasın onun dışında boyu farketmez bu aralar forumda aula f75 klavyesini görüyorum 945 tl civarı bişey alınır mı? sizce o klavye kalitesi nasıldır ?(Siyah) olsun

gsarif

80+
Merhaba Klavye önerisi arıyorum %100 lük klavye olmasın onun dışında boyu farketmez bu aralar forumda aula f75 klavyesini görüyorum 945 tl civarı bişey alınır mı? sizce o klavye kalitesi nasıldır ?(Siyah) olsun
287tl ye düşüyor mesajlar bölümündeki indirimle f75

zukaxd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Yağız Ali Akman
xpg summoner mini modelini 8 ay kadar kullandim bir sorun göremedim hocam gaminggen de 999 tl olmasi lazimdi

Genc0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Faruk Efe Genç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
287tl ye düşüyor mesajlar bölümündeki indirimle f75
Promosyonlarda %100'e varan kredi iadesi diyor seççeneklerde AulaF75 klavyesi var onu sanırım alınca para geri iade edip bedavayamı gelmiş olacak ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sandığım gibi değilmiş ödeme yapınca bir çark dönüyormuş ve ona göre %30 %50 %100 gibi indirim veriyormuş ama asıl konu f75 alınır mı?

Gurkanpiro

80+ Gold
Promosyonlarda %100'e varan kredi iadesi diyor seççeneklerde AulaF75 klavyesi var onu sanırım alınca para geri iade edip bedavayamı gelmiş olacak ?

Sandığım gibi değilmiş ödeme yapınca bir çark dönüyormuş ve ona göre %30 %50 %100 gibi indirim veriyormuş ama asıl konu f75 alınır mı?
alınır

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Other world
klas

çinlilerin klasik dolandırıcılığı. ilk başta hediye diyorlar sonra almak için sepetine başka ürünleri ekletiyorlar, bedava dedikleri ürünler aynı fiyata geliyor. kısaca; seni belirli bir sayıda ürün almaya itiyorlar. açıkça söylemek yerine basitçe kandırmaya çalışıyorlar.

gsarif

80+
klas

çinlilerin klasik dolandırıcılığı. ilk başta hediye diyorlar sonra almak için sepetine başka ürünleri ekletiyorlar, bedava dedikleri ürünler aynı fiyata geliyor. kısaca; seni belirli bir sayıda ürün almaya itiyorlar. açıkça söylemek yerine basitçe kandırmaya çalışıyorlar.
3 farklı kampanya var gibi benim dediğim kampanyada yanında başka random bir şey eklemen gerekmiyor sepet tutarını doldurman yeterli

Genc0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Faruk Efe Genç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Peki
3 farklı kampanya var gibi benim dediğim kampanyada yanında başka random bir şey eklemen gerekmiyor sepet tutarını doldurman yeterli
Yani benimkindede kredi iadesi diyor aldıktan sonra çarkta hangi yüzdelik tutarsa o kadar para iadesi yapılıyor mesela ben 1080 tl lik ürün alırsam ve çarktada %40 iade tutarsa 432 tl iade ediyor benim anladığım kadarıyla

Aula f75 almaya karar verdim fakat keycaps önerir misiniz klavyedeki sarı tuşlar biraz sırıtıyormuş gibi geldi

Top Bottom