Mahir Ertuğrul
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 1,068
- Bütçe
- 600
600tl bütçem var rgb, red switch klavye önerir misiniz?
Hydra R6 RGB iyi gibi.600tl bütçem var RGB, red switch klavye önerir misiniz?
apex 3 membranApex 3
bende onu düşünüyorum ama bakalım ne öneriler gelecekHydra R6 RGB iyi gibi.
600tl ye asla hydra r6 alınmazHydra R6 RGB iyi gibi.
@Tost Kayaoğlu600tl bütçem var RGB, red switch klavye önerir misiniz?
e knk bu fiyata düzgün klavye bulabilirsen önerini bekliyorum600tl ye asla hydra r6 alınmaz
Membran mıydı red switch diye hatırlıyorum o zaman gamepower Saber falan olabilir çok şık klavyeapex 3 membran
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
bende onu düşünüyorum ama bakalım ne öneriler gelecek
Ben razer Blackwidow v2 kullanıyorum 2. el aldım sana tavsiyem outemu swich alma kullananlar çok şikayetçi bende zamanında saber kullanmıştım çok sıkıntılı bir swich modeli tavsiye etmem 2 hafta önce çok sağlam indirimler vardı o zaman olsaydı önerebileceğim modeller vardı ama şuan aklıma gelen bir şey yok etiketlediğim arkadaş layıkıyla yardımıcı olacaktıre knk bu fiyata düzgün klavye bulabilirsen önerini bekliyorum
Ck530 550 gelse onu alcam bende ama kayboldu mübarek klavyeBen razer Blackwidow v2 kullanıyorum 2. el aldım sana tavsiyem outemu swich alma kullananlar çok şikayetçi bende zamanında saber kullanmıştım çok sıkıntılı bir swich modeli tavsiye etmem 2 hafta önce çok sağlam indirimler vardı o zaman olsaydı önerebileceğim modeller vardı ama şuan aklıma gelen bir şey yok etiketlediğim arkadaş layıkıyla yardımıcı olacaktır