ERKAN
80+
Dahası
Gamepower Warlock Red Switch. 15 tl daha fazla verip bunuda alabilirsin bu daha iyi
Daha çok 170 tl civarlarında istiyorum bir model buldum warlock compact diye eski klavyemde öyleydi hem compact hem outemu switch di buda öyleymiş onu alıcamGamePower Warlock modelinden uzak durmanı öneririm yorumları pek başarılı değil. Otomatik tuş basma ve led yanmama gibi problemleri var. Rampage Kb-R81 düşünebilirsin yorumları gayet başarılı.
ben gamepower warlock red switch kullanıyorum memnunum gayet iyiArkadaşlar klavye arıyorum mekanik olursa iyi olur ledleri fark etmez varmı öneriniz teşekkürler.
kardeşim aklımda bişey yok ama rayzer ve rampage nin rgb mekanik klavyeleri var mutlaka bi göz gezdir hoşuna gideceğine eminimArkadaşlar klavye arıyorum mekanik olursa iyi olur ledleri fark etmez varmı öneriniz teşekkürler.
keşki bütçe birazda yuksek olsaydı bu ıncelenen ürün çok güzelArkadaşlar klavye arıyorum mekanik olursa iyi olur ledleri fark etmez varmı öneriniz teşekkürler.
warlock compact çok hoş görünüyorArkadaşlar klavye arıyorum mekanik olursa iyi olur ledleri fark etmez varmı öneriniz teşekkürler.