ogre ve varlock ta tuş basmama sorunu olduğunu söylediler heryerde bağıra bağıra tavsiye edilmiyor, 3 arkadaşımda var 1 inde sorun çıkmadı diğeleri arızalı olduğunu söyledi.Gamepower warlock ve ogre nasıl sence?
Valla ben hiç kullanmadım ama bazı kullanıcılar zamanla tuş basmama gibi sorunları var yazmış.Gamepower warlock ve ogre nasıl sence?
Performax tanıdığım bir marka değil güvenilir mi? Birde ışıkları çok az geldi sanki bana.performax gaming xetra comfort modelini aldım 1.5 ay oldu hiçbir sorunu yok , biraz yay sesi var ama metal plaka üst taraf ona göre gayet normal tavsiye ederim fiyatıda çok uygun.
Mesaj otomatik birleştirildi:
ogre ve varlock ta tuş basmama sorunu olduğunu söylediler heryerde bağıra bağıra tavsiye edilmiyor, 3 arkadaşımda var 1 inde sorun çıkmadı diğeleri arızalı olduğunu söyledi.
ışıkları çok mu az inanın pavyoın gibi ,bakın fotoğrafını attım bütün modları ayarlanıyor ışık şiddeti ayarlanıyorPerformax tanıdığım bir marka değil güvenilir mi? Birde ışıkları çok az geldi sanki bana.
Bilek desteği var mı birde marka çok güvenilir değil sankiışıkları çok mu az inanın pavyoın gibi ,bakın fotoğrafını attım bütün modları ayarlanıyor ışık şiddeti ayarlanıyor
ışıkları çok mu az inanın pavyoın gibi ,bakın fotoğrafını attım bütün modları ayarlanıyor ışık şiddeti ayarlanıyor
https://www.incehesap.com/james-don...ali-ing-q-gaming-mekanik-klavye-fiyati-50574/ bu nasıl?Valla ben hiç kullanmadım ama bazı kullanıcılar zamanla tuş basmama gibi sorunları var yazmış.
Ne kadar doğru bilemiyorum.
bilek desteği var fakat kaldırılmamakta , ama gayet ergonomik , marka türk markası switchleri outemu red switch ogre ile aynı . alt tarafı abs plastik üst taraf aliminyum metal karşımı klavye biraz ağir 1.38 kg ağırlığında felan basım hissiyatı güzel , büyük enter ve komple türkçe , bazı klavyeler gibi türkçe karakterler üstüne yapıştırma değil direk içten baskı silinme olmuyor genelde. marka takıntınız var ise bir şey diyemem tabii ki.Bilek desteği var mı birde marka çok güvenilir değil sanki
sakın 2 markaya da bulaşma k552 al direkt ya da biraz esnetip farklılara bakabilirsin ama o fiyata k552 alınırBilek desteği var mı birde marka çok güvenilir değil sanki
Mesaj otomatik birleştirildi:
https://www.incehesap.com/james-don...ali-ing-q-gaming-mekanik-klavye-fiyati-50574/ bu nasıl?
https://www.akakce.com/klavye/en-uc...kablolu-oyuncu-klavyesi-fiyati,107681614.html bu nasıl?sakın 2 markaya da bulaşma k552 al direkt ya da biraz esnetip farklılara bakabilirsin ama o fiyata k552 alınır
Takıntım var knk mekanik istiyorum.Takıntın yoksa mekanik alma yeni nesil membranların farkı yok takır tukur ses çekiyorsun mekanikte
bunu kullanıyorum gram sıkıntım yokMSI Vigor GK30 RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI Vigor GK30 RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Vigor GK30 RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.099,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com