Klavye önerisi 400-450 TL

NespaY

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,606
F/P mekanik klavye almayı düşünüyorum önereceğiniz var mı?

Redragon k552
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ama 590₺

performax gaming xetra comfort modelini aldım 1.5 ay oldu hiçbir sorunu yok , biraz yay sesi var ama metal plaka üst taraf ona göre gayet normal tavsiye ederim fiyatıda çok uygun.

Gamepower warlock ve ogre nasıl sence?
ogre ve varlock ta tuş basmama sorunu olduğunu söylediler heryerde bağıra bağıra tavsiye edilmiyor, 3 arkadaşımda var 1 inde sorun çıkmadı diğeleri arızalı olduğunu söyledi.

Gamepower warlock ve ogre nasıl sence?
Valla ben hiç kullanmadım ama bazı kullanıcılar zamanla tuş basmama gibi sorunları var yazmış.
Ne kadar doğru bilemiyorum.

performax gaming xetra comfort modelini aldım 1.5 ay oldu hiçbir sorunu yok , biraz yay sesi var ama metal plaka üst taraf ona göre gayet normal tavsiye ederim fiyatıda çok uygun.

ogre ve varlock ta tuş basmama sorunu olduğunu söylediler heryerde bağıra bağıra tavsiye edilmiyor, 3 arkadaşımda var 1 inde sorun çıkmadı diğeleri arızalı olduğunu söyledi.
Performax tanıdığım bir marka değil güvenilir mi? Birde ışıkları çok az geldi sanki bana.

Performax tanıdığım bir marka değil güvenilir mi? Birde ışıkları çok az geldi sanki bana.
ışıkları çok mu az inanın pavyoın gibi ,bakın fotoğrafını attım bütün modları ayarlanıyor ışık şiddeti ayarlanıyor

Ekler

• 6D2AF2EC-6617-40CA-8BCB-533BE065E742.jpeg
    6D2AF2EC-6617-40CA-8BCB-533BE065E742.jpeg
    1.3 MB · Hit: 67
ışıkları çok mu az inanın pavyoın gibi ,bakın fotoğrafını attım bütün modları ayarlanıyor ışık şiddeti ayarlanıyor
Bilek desteği var mı birde marka çok güvenilir değil sanki

Valla ben hiç kullanmadım ama bazı kullanıcılar zamanla tuş basmama gibi sorunları var yazmış.
Ne kadar doğru bilemiyorum.
https://www.incehesap.com/james-don...ali-ing-q-gaming-mekanik-klavye-fiyati-50574/ bu nasıl?

Bilek desteği var mı birde marka çok güvenilir değil sanki
bilek desteği var fakat kaldırılmamakta , ama gayet ergonomik , marka türk markası switchleri outemu red switch ogre ile aynı . alt tarafı abs plastik üst taraf aliminyum metal karşımı klavye biraz ağir 1.38 kg ağırlığında felan basım hissiyatı güzel , büyük enter ve komple türkçe , bazı klavyeler gibi türkçe karakterler üstüne yapıştırma değil direk içten baskı silinme olmuyor genelde. marka takıntınız var ise bir şey diyemem tabii ki.

Takıntın yoksa mekanik alma yeni nesil membranların farkı yok takır tukur ses çekiyorsun mekanikte
bunu kullanıyorum gram sıkıntım yok
Takıntım var knk mekanik istiyorum.

Geri