Tuş sesleri nasıldır hocam rahatsız eder miDeepcoolu öneririm.
700 tl ye rampage in mekanik bi klavyesi vardı onu alabilirsin red veya blue switch400-600 TL aradı güzel klavye önerileri
Beni rahatsız etmiyor. Basım hissiyatı da güzel. Şahsen ben memnunum.Tuş sesleri nasıldır hocam rahatsız eder mi
Teşekkür ederim fiyat olarak da iyi gibi alıyorumBeni rahatsız etmiyor. Basım hissiyatı da güzel. Şahsen ben memnunum.
KB500'ü Al GeçBlue
Red![]()
REDRAGON K568R DARK AVENGER Rainbow 7 Renk Arka Işıklı Mekanik Gaming Blue Switch Türkçe Klavye - inventus
REDRAGON K568R DARK AVENGER Rainbow 7 Renk Arka Işıklı Mekanik Gaming Blue Switch Türkçe Klavyeinventus.com.tr
![]()
REDRAGON K568R DARK AVENGER RED Rainbow 7 Renk Arka Işıklı Mekanik Gaming RED Switch Türkçe Klavye - inventus
REDRAGON K568R DARK AVENGER RED Rainbow 7 Renk Arka Işıklı Mekanik Gaming RED Switch Türkçe Klavyeinventus.com.tr
![]()
Klavye - Kablolu & Kablosuz Klavye - n11
Klavye ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Klavye çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
Blue
Red![]()
REDRAGON K568R DARK AVENGER Rainbow 7 Renk Arka Işıklı Mekanik Gaming Blue Switch Türkçe Klavye - inventus
REDRAGON K568R DARK AVENGER Rainbow 7 Renk Arka Işıklı Mekanik Gaming Blue Switch Türkçe Klavyeinventus.com.tr
![]()
REDRAGON K568R DARK AVENGER RED Rainbow 7 Renk Arka Işıklı Mekanik Gaming RED Switch Türkçe Klavye - inventus
REDRAGON K568R DARK AVENGER RED Rainbow 7 Renk Arka Işıklı Mekanik Gaming RED Switch Türkçe Klavyeinventus.com.tr
![]()
Klavye - Kablolu & Kablosuz Klavye - n11
Klavye ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Klavye çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com