benim aradagım biraz fazla tus sadece alt gr tusu için aulayı satıp para eklemek çok mantıklımıajazz ak820 pro alınır bence bende var kullanıyorum memnunum aslında ama aula gelince köşeye attım
Onu tuş atamasıyla yapabilirsin diye biliyorumbenim aradagım biraz fazla tus sadece alt gr tusu için aulayı satıp para eklemek çok mantıklımı
evet oldu tesekkurler dusunmemiştimOnu tuş atamasıyla yapabilirsin diye biliyorum
suanda aktif olarak aula f75 kullanıyorum ama pek alışamadım %100 klavye sonrasında tekrar %100 yada %85 klavyeye dönmek istiyorum aulayı satıp alabileceğim güzel mekanik klavyeler varmı temu yada başka yerlerden
ajazz ak820 pro alınır bence bende var kullanıyorum memnunum aslında ama aula gelince köşeye attım
Sorma ya 104 tuşlu istiyorum. Aula f75 evde duruyor öyle. Ama ne temuda nede başka yerde düzgün bir 104 tuşlu iyi bir klavye var.. f75 e hiçbir zaman alışamadım o kesin ...suanda aktif olarak aula f75 kullanıyorum ama pek alışamadım %100 klavye sonrasında tekrar %100 yada %85 klavyeye dönmek istiyorum aulayı satıp alabileceğim güzel mekanik klavyeler varmı temu yada başka yerlerden
f75ten önce membran bir klavye geldi %100 onu kullanıyordum sonra f75e geçince mekanik sesi hissiyatı güzel tuş eksik kucuk geldiSorma ya 104 tuşlu istiyorum. Aula f75 evde duruyor öyle. Ama ne temuda nede başka yerde düzgün bir 104 tuşlu iyi bir klavye var.. f75 e hiçbir zaman alışamadım o kesin ...