seihanu
80+
- Reaksiyon skoru
- 20
arkadaşlar herkese iyi günler diliyorum sizlerden klavye önerisi istiyorum %60 olmasın ok tuşları olsun %70 %80 olabilir kablosuz istiyorum mümkünse Türkçe karakterlerde olsun aşağıdakiler gibi olabilir ve hangisi mantıklı acaba sizin için
www.trendyol.com
ty.gl
wraithesports.com
www.gaming.gen.tr

Attack Shark X68 HE Hall Effect Rapid Trigger Mekanik Klavye [Manyetik Switch] - Fiyatı, Yorumları
Attack Shark X68 HE Hall Effect Rapid Trigger Mekanik Klavye [Manyetik Switch] yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.

Aula F65 GrayWood V3 Uyumlu Switch Mekanik RGB TKL Makrolu Hot Swap Kablosuz Klavye Gri - Fiyatı, Yorumları
Aula F65 GrayWood V3 Uyumlu Switch Mekanik RGB TKL Makrolu Hot Swap Kablosuz Klavye Gri yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.

YUNZII B75 Pro Mekanik Klavye
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...

MCHOSE X75 %75 RGB Kablosuz Hotswap Siyah Mekanik Gaming Klavye (MC-X75-1A)
MCHOSE X75, %75 düzeni ve 82 tuşlu aerodinamik tasarımıyla kompakt bir verimlilik modelidir.