Neler Yeni

Yardım Klavye Önerisi Lazım (Redragon Brahma K586 PRO Alınır Mı ?)

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,687
İsim
Cengiz
Bu linkteki pro versiyonu olarak görünüyor ama değil ona dikkat et. Optik switch değil yani düz kırmızı switch. Ben kullanıyorum güzel klavye. Switchlerin üzerinde Redragon yazıyor ama Outemu ile aynı hatta aynı üründür muhtemelen sadece üzerine Redragon yazdırmışlar.
o önemli değil sadece klavye sağlam mı iyi mi tek bildiğim sorun yazılımı onun harici gerçekten problemi var mı iyi mi hocam ne zamandır kullanıyorsun

Myers

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Burak Özdemir
o önemli değil sadece klavye sağlam mı iyi mi tek bildiğim sorun yazılımı onun harici gerçekten problemi var mı iyi mi hocam ne zamandır kullanıyorsun
1 ay falan oldu klavye sağlam ve tok bir hissiyatı var kasa yapısı olarak. En güzel yanı da Hotswap olması bozulan tuş olursa kolaylıkla değiştirebilirsin. RGB senin için önemliyse o da mutlu eder.

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,687
İsim
Cengiz
1 ay falan oldu klavye sağlam ve tok bir hissiyatı var kasa yapısı olarak. En güzel yanı da Hotswap olması bozulan tuş olursa kolaylıkla değiştirebilirsin. RGB senin için önemliyse o da mutlu eder.
sapol bir şey daha soracam briidnen duydum diyor esc tuşuna felan abasacakken el otomatik diğer yan tuşlara gidiyor diyor öyle mi birde diyer büyük klavyeler ile ortalama aynı uzunlukta mı

Myers

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Burak Özdemir
sapol bir şey daha soracam briidnen duydum diyor esc tuşuna felan abasacakken el otomatik diğer yan tuşlara gidiyor diyor öyle mi birde diyer büyük klavyeler ile ortalama aynı uzunlukta mı
Bu konuda fikrim yanıltıcı olabilir çünkü bir önceki klavyem Logitech G105 idi. 10 sene kadar kullandım yanda tuş olmasına benden daha alışkın birisi olamaz yani.
İlk defa kullanacak birisi için de alışma süreci ya olmaz ya da çok hızlı olur. Korkulacak bir durum değil.
Boyut olarak evet yandaki tuşları saymazsak standart bir klavye gibi.

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,687
İsim
Cengiz
Bu konuda fikrim yanıltıcı olabilir çünkü bir önceki klavyem Logitech G105 idi. 10 sene kadar kullandım yanda tuş olmasına benden daha alışkın birisi olamaz yani.
İlk defa kullanacak birisi için de alışma süreci ya olmaz ya da çok hızlı olur. Korkulacak bir durum değil.
Boyut olarak evet yandaki tuşları saymazsak standart bir klavye gibi.
tamamdır eski klavyem uzun olandı onla karşılaştırdım yer kalıyor gibi gene sipariş ediceğim o zaman belki bu fiyatta öneriyor musun yani son olarak alınır mı sence ?

dinAZor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Samet
attığım klavyeden mi bahsediyorsun birebir ve değer mi sence kaliteli mi kaç yıldır kullanıyorsun kronik sorun yaşadın mı ?
4-5 ay oldu kronik sorunu yok f/p ama klavye aşırı nüyük benim masada büyük yerin çok büyük değilse ona göre düşün ayrıca ağır bi klavye kaliteli hissettiriyo parasınada değer ama temudan f75 alabilseydin daha iyidi tabi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benden başka klavyeyi ilk defa kullananlar aynısını söyledi ama ben öyle bi hissiyat yaşamadım onlarda 1 gecede bile alışmıştı o tuşlar işe yarıyor makro tuş atayabilirsin

Top Bottom